placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 3.547
- Поени од реакции
- 3.464
ondak nije ti original kod mene ih ima...Nema to na zumbulu, imam ja nema te kanale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ondak nije ti original kod mene ih ima...Nema to na zumbulu, imam ja nema te kanale
Bravo ti ga bate. Fotoshop 100%Kasni ne kasni baš me briga 2 din android u vozilu.....
Aj stavi taj link u pretragu pa BarajDa djelimo veceras liste, slikamo ili javno da pucamo ?
P.S Samo ove sto kasne jbg nemam bolje, ne trzaju zivota mi
malo si se prevario ....Bravo ti ga bate. Fotoshop 100%![]()
![]()
![]()
Sta znaci to Baraj ako mozes malo da pojasnis ?Aj stavi taj link u pretragu pa Baraj![]()
Nemoj zezati kako to ?malo si se prevario ....
Stavio tablet u auto, tako.Nemoj zezati kako to ?
Ja predlazem da podjelis ListeDa djelimo veceras liste, slikamo ili javno da pucamo ?
P.S Samo ove sto kasne jbg nemam bolje, ne trzaju zivota mi
Opasni ste igraci niko sa vama nemoze, a cuj moze da se poveze pa da mu i u `"KOLIMA" radi?Stavio tablet u auto, tako.
Napisao ti covek 2 posta iza.Opasni ste igraci niko sa vama nemoze, a cuj moze da se poveze pa da mu i u `"KOLIMA" radi?
Moze,u pravu je,samo sumnjam da dobro radi,bar kod mene nije radilo dobro,net bio 30mbps a kocilo je i obrisao sam app iz radiaOpasni ste igraci niko sa vama nemoze, a cuj moze da se poveze pa da mu i u `"KOLIMA" radi?
Zahvaljujem se puno na edukativnom sadrzaju, a jel moze se nekako telefon pratiti mali ode pa ga nema po cjeli dan jebo mu b... mater. Mores li ti njega ikako locirati?Napisao ti covek 2 posta iza.