Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
А и експертизара на Пиоли исто се гледа со одлука да го задржи Крунич.

А и експертизара на Пиоли исто се гледа со одлука да го задржи Крунич.
Немаше да му донесат подобар, Малдини не можеше да најде замена и затоа не го дадоа не беше одлука на Пиоли.

Немаше да му донесат подобар, Малдини не можеше да најде замена и затоа не го дадоа не беше одлука на Пиоли.
Не. Пиоли инсистираше да го задржат пошто му бил потребен. А за што ни самиот не знае.

Pioli ei kriv za Hakan..go tupi so nego na krilo koga igra poluspic super..trebase levo Rebic ili Hauge a poluspic Hakan.

Хауге не е пријавен за ЛЕ

Ах убоо беше неколку месеца дур се филмавмо дека Хакан и Калабрија са добри играчи и смо излегле од бантер ерата.

Катастрофа, со црвена не можат рутински да шибнат 2-3 гола и обезбедат победа

Им го дупна газот цвезда со 10 играчи, они за титула ќе се бореле :facepalm:. Срамота оваа игра и пред пола година ден и ноќ. Али Пиоли е крив го научија сите дека со висок пресинг и контри ќе им дупнеш глава на Ромањоли и остали шлајм.....

Какво промашување е овој Меите сосема не корисен е за нас,Кесие трча и за двајцата.

Хауге не е пријавен за ЛЕ

Ах убоо беше неколку месеца дур се филмавмо дека Хакан и Калабрија са добри играчи и смо излегле од бантер ерата.

Znam mislev opsto i za Serija A..gi izdominiraa i so 10 igraci, moze i poarno ke beshe da ispadnea. Kako Rebic ne mu ja dade na Ibra na krajov jas neznam..

Ребич со тоа петите.... си мисли богзнае каков скилер е па ќе го глуми роналдињо. Очаен натпревар . Многу боље играа дур се мачеа со повреди и ковид и кога имаа едвај 14 играчо достапни. Ова е мизерија.

Хакан короната уште го држи а? Или ете го на прагот од нов договор и сеа нека се влечка...

Томори и Кеси најдобри, и Ибра коа влезе, другите катастрофа сите!!
Томори ако не игра за со Рома да го пуши Пиоли!

И да, незаслужено пројдовмо... подобри беа у двете утакмици, брука!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Утре само да не ни се паднат Манчестер, Арсенал, Рома, Ренџерс, Виљареал, Тотенхем, Олимпијакос, Ајакс, Шахтијор, Гранада, Јанг Бојс, Молде, Славија, Динамо Загреб и Динамо Киев, со останатите може да се носиме.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom