Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не мора. Не би сакал да набиваат статистики на нас . Поубаво да си испаднеме од некој источноевропски или скандинавски клуб каде што елиминирањето на Милан ќе биде прославувано како што е ред.
Автоматски споено мислење:

Не мора. Не би сакал да набиваат статистики на нас . Поубаво да си испаднеме од некој источноевропски или скандинавски клуб каде што елиминирањето на Милан ќе биде прославувано како што е ред.

Ем испаднаа Леверкузен, Лестер и Наполи и се намалија потешките противници и пак најтежок противник во многу лош период.

Ни фалеше некој како Молде, Динамо Загреб.

Со години се молиме за ЛШ, за сега да се молиме да играме со Молде???
Нема страв, и јунајтед знат да изиграт боси натпревари, и да се надеваме дека до тогаш одредени играчи ќе си ја повратат старата форма

На Милан повеќе му одговара ваква екипа, отколку некоја демек слаба, а многу незгодна. Вака излегуваш на натпревар каде мотивацијата е на 100%, желба за докажување огромна, а и не си фаворит.

И конечно еден натпревар што колку-толку ќе замириса на ЛШ.

Со години се молиме за ЛШ, за сега да се молиме да играме со Молде???
Нема страв, и јунајтед знат да изиграт боси натпревари, и да се надеваме дека до тогаш одредени играчи ќе си ја повратат старата форма
ЛШ е важна прво финансиски да заработат и со тоа да се привлечат играчи.

Во лош период е, да беа пред нова година е друго.
Сега мора да се игра со прв тим два натпревари, а и март месец е со густ распоред и лоша форма.

Ќе ги мачкамеее?
Ќе ги јадимеее?

Форцааа!
Убаа ждрепка, чисто да се види до кј ни е тимот... Осеќам ќе се пробудат до тогаш и ќе изиграат мн јако, доста им е спиење!
99546c0c446faae658e1a45134146fd9.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Многу трагично го доживувате дуелот со Јунајтед.Мене баш ми е ќеиф,веќе одамна сме немале дуели со друг голем европски клуб и сме заборавиле што значи тоа,плус да видиме децава од што се направени.

Da ne se lazeme , Utd e pokvaliteten tim , isto nesto so niv gi imame kapitenite , koj ke kiksne pomalku toj pobeduva .
Brziot napad na Utd ke bide problem za Milan , go imat Bruno F koj e alfa i omega , se na se moze da gubime sila i za Seria A so mecovite so Utd

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom