- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.356
- Поени од реакции
- 7.121
кружетеКецман добива ин лајв
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
кружетеКецман добива ин лајв
Pa zavisi jas imav 50eur bonus i dosta igraat na ova da imas 50 live bonus..kako vcera na Atalanta
Те имаат накодошено од Копачка дека си кавгаџијаМене ме лимитираа на јони. На ЛШ ракомет ВО ЖИВО можам макс 8 евра. И тоа сум само 100 евра профит на акаунтот
Што се Јанг Бојс по малку од Леверкузен?Лестер - Славија 0:2
Хофенхајм - Молде 0:2
Леверкузен - Јанг Бојс 0:2
Класична лига на преваранти
Се надевам не си сериозенШто се Јанг Бојс по малку од Леверкузен?
Шо се случи со Леверкузен јако почнаа сезонава после тоа потоп.Што се Јанг Бојс по малку од Леверкузен?
Е сериозен сум. Јанг Бојс се у страшна форма, дома 3-0 лагано им направеа у прво полувреме, после тоа како се вратија и они незнаат. НО, шо сакам да кажам дека не се ништо повеке Леверкузен само што идат од Германија и сите треба да се плашиме, играт ужас фудбал ја гледав првата утакмица цела а башка само 1 пораз има Јанг Бојс у Швајцарија 20 бода бегат од второпласираните и пак мелат се што е пред нив.Се надевам не си сериозеногромна разлика во квалитет според мене, 2цата најдобри играчи на Леверкузен имаат поголема пазарна вредност од цел тим на Швајцарциве. Плус им фалеа неколку важни играчи меѓу кои и најдобриот стрелец Нсаме, веројатно сакаат Леверкузен да се фокусираат на пласман во ЛШ
Сеа ќе ти дојдат тука надзорниците и ќе ти речат, кај беше пред утакмица да солиш памет кххххЕ сериозен сум. Јанг Бојс се у страшна форма, дома 3-0 лагано им направеа у прво полувреме, после тоа како се вратија и они незнаат. НО, шо сакам да кажам дека не се ништо повеке Леверкузен само што идат од Германија и сите треба да се плашиме, играт ужас фудбал ја гледав првата утакмица цела а башка само 1 пораз има Јанг Бојс у Швајцарија 20 бода бегат од второпласираните и пак мелат се што е пред нив.
Сакав да кажам дека моменталната форма не се ништо повеќе од Јанг Бојс.
Како не е исто, еве членот вика дека не требало на Леверкузен да се лета, коментарот беше напишан откако заврши натпреварот, или полесно ви е комплекси да лечите тука ?Ti namesto da se sokries uste mudruvas.Sekako deka ova e isto so tvoeto palamudenje nema greska.Nego kazi fati deneska nekoe iznenaduvanje?
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Taka e jakiot Leverkuzen go sporeduvas so Psz i ostali bravo.Normalno deka vakvi gomna ekipa nikad nemaat vrednist za igra.Plus on pisal ednas ovde ne ko tebe sto nuknuvas ko pecurka od koga ke kiksne nekoj favoritКако не е исто, еве членот вика дека не требало на Леверкузен да се лета, коментарот беше напишан откако заврши натпреварот, или полесно ви е комплекси да лечите тука ?
И Монако не е Јанг Бојс,невермајнд терај магаретоTaka e jakiot Leverkuzen go sporeduvas so Psz i ostali bravo.Normalno deka vakvi gomna ekipa nikad nemaat vrednist za igra.Plus on pisal ednas ovde ne ko tebe sto nuknuvas ko pecurka od koga ke kiksne nekoj favorit
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk