- Член од
- 15 април 2012
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 2.211
Мораш сам/лично.Дали отворал некој трансакциска сметка во некоја банка во бг и како иде процедурата,..дали мора лично да ја отвориш или може некој друг да ти отвори на твое име?
Мораш сам/лично.Дали отворал некој трансакциска сметка во некоја банка во бг и како иде процедурата,..дали мора лично да ја отвориш или може некој друг да ти отвори на твое име?
10.1210.12.19 ili 12.10.19 ?
Kao da menja nesto dva dana10.12
Pricekaj uste nekoj den,ama stavi kopija od pasos i molbata pa prakaj!На 09.02 преку полномошник директно во Софија е дадена молба во правосудие за да се испрати указот во Конзулат во Битола. До сега нема никаква промена. Дали можеби е најдобро да пратам и молба лично од мене преку DHL?
Ubavo trgnaa ovaa godina, ama slabo nekako ovie 2 nedeli...Lugje dali ke ima promena od finalna vo polozitelno?
рано е за тебе, Септември уште не е завршенIma li nekoj promena od finalna u polozitelno? Skoro 5 meseci cekam, koshmari pocnav da imam...
За еден месец мање више. Од 3-6 али со темпово рачунајте 6 месеци ...Ima li nekoj promena od finalna u polozitelno? Skoro 5 meseci cekam, koshmari pocnav da imam...
Na nas sto sme april maj ni zaglavi rabotata najvekjeрано е за тебе, Септември уште не е завршен
Uzas keIma li nekoj promena od finalna u polozitelno? Skoro 5 meseci cekam, koshmari pocnav da imam...