Сакам да знам!

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Внатре така? Каков материјал е кровот? Можеби со лепенките за платно ќе успееш да го изведеш тоа што ти треба?
Внатре да. Е каков е незнам, после баш ќе видам ама за неколку различни возила се работи, не се исти модели.

Ќе пробам со лепенки, топ идеја. Знаеш кај се продаваат сеа после 5 да земам? Околу Аеродром негде да не ги има случајно?

Член од
1 април 2017
Мислења
283
Поени од реакции
44
Ги поминав горе доле сите што ми ги кажавте и добив релативно исти понуди.
Понудите за стакла се:
1. BlueCut ги правеле у Србија со Италијанска лиценца цена 3000 ден со сите марифети.
2. Hoya јапонски цена 5 илјади со сите марифети
3. Zeiss 6 илјади со сите марифети
Секој што ќе го прашам кои се подобри ми кажува различно без оглед на цената.
Работам нон стоп на компјутер 9 саати па многу ми е важно да направам правилен избор.
Ајде кажете со што би оделе и зошто :)

DEVIN

Beautiful Womans in your city for night
Член од
30 јуни 2015
Мислења
178
Поени од реакции
51
Понудите за стакла се:
1. BlueCut ги правеле у Србија со Италијанска лиценца цена 3000 ден со сите марифети.
Работам нон стоп на компјутер 9 саати па многу ми е важно да направам правилен избор.
Немам искуство со марките, но од основно познавање би рекол да земеш јапонски или на zeiss, сепак јапонец што ќе направи, тешко друг да го измисли...
Српско није светско.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.123
Поени од реакции
341
Дечки, во последно слушам поим "бау маркет". Дали можи да ми кажите што спаѓа во маркетите под категоријата "бау маркет". Нешто бои, лакови, поликолор...?

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Дечки, во последно слушам поим "бау маркет". Дали можи да ми кажите што спаѓа во маркетите под категоријата "бау маркет". Нешто бои, лакови, поликолор...?
Во Македонија кај нас.......да Бау Маркет е во стилот бои и лакови, фасади и нешто електричен алат.
Во Косово и Албанија.....БауМаркет нешто во стилот како Бриколаж
.....и низ ЕУ има(ше) БауМакс.....што е нешто слично како Практикер......алати, дрвенарија, купатила, градина.....и доста друго......кој што тоне, ако не и пропадна скроз.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Некој патувал flixbus Скопје - Белград? Си трга класично од железничка така? И дали се условите боље од обични превозници? Секое инфо е добредојдено :)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Некој патувал flixbus Скопје - Белград? Си трга класично од железничка така? И дали се условите боље од обични превозници? Секое инфо е добредојдено :)
Иди си со Фудекс, тргаат у 00:00 Белград си сабајле околу 6. Немаат попатни застанувања.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Иди си со Фудекс, тргаат у 00:00 Белград си сабајле околу 6. Немаат попатни застанувања.
Фала ама имам ваучер од фликсбус што треба да го искористам, затоа прашувам за нив. А гледам дека истото време е, од полноќ до 6.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Фала ама имам ваучер од фликсбус што треба да го искористам, затоа прашувам за нив. А гледам дека истото време е, од полноќ до 6.
Епа што му се мислиш тогаш? :toe:
Искористи ваучерот и со среќа. Ако имаш лошо искуство (се надевам не) ќе споделиш.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.236
Поени од реакции
7.934
Понудите за стакла се:
da si kupis zeiss i da znajs sto nosis.
i toa blue cut ne e marka tuku obrabotka na stakloto. Gi sprecuva stetnite zraci od PC ili mobilni
go imas na zeissov podolu.
Bez montaza vo germanija gi kupiv 85evra
ovie podolu ce so debelina 1.6 znaci pogolema dioptria ama tank staklo sepak

Последно уредено:

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Kade mozam najeftino da gi isisam kuceto vo Skopje?
Не биди таков спрема својот миленик......кој се надевам дека го цениш и сакаш. Доколку се работи за раса која се шиша.....знаеш дека не секоја се шиша......пружи му соодветна нега на твоето куче.....заслужило.
Секогаш им велам на сите кои планираат да земат куче или штотуку земале........ако не си подготвен да му пружиш соодветна и правилна нега на кучето......не го земај, ако веќе си земал подари го на некој кој вистински ќе се грижи за него.
Не го сфаќај ова лично.......немам злонамерна мисла.

Еве ти препорака од пријатели
Ashaya Exclusive Grooming Studio (меѓу најдобрите во Скопје)
Останати....

Последно уредено:
Член од
1 април 2017
Мислења
283
Поени од реакции
44
Не биди таков спрема својот миленик......кој се надевам дека го цениш и сакаш. Доколку се работи за раса која се шиша.....знаеш дека не секоја се шиша......пружи му соодветна нега на твоето куче.....заслужило.
Секогаш им велам на сите кои планираат да земат куче или штотуку земале........ако не си подготвен да му пружиш соодветна и правилна нега на кучето......не го земај, ако веќе си земал подари го на некој кој вистински ќе се грижи за него.
Не го сфаќај ова лично.......немам злонамерна мисла.

Еве ти препорака од пријатели
Ashaya Exclusive Grooming Studio (меѓу најдобрите во Скопје)
Останати....
Се работи за куче што не се шиша и сакам само да го ишишаат во долниот дел.
Затоа ја барам најефтината опција
Колку е цената во Ashaya за мал раст отприлика и дали доаѓа со бањане?

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Се работи за куче што не се шиша и сакам само да го ишишаат во долниот дел.
Затоа ја барам најефтината опција
Колку е цената во Ashaya за мал раст отприлика и дали доаѓа со бањане?
Не знам.....јави се и прашај......објасни што сакаш да направат, услужливи се.
Доколку сакаш и да ти го избањаат, мислам дека доаѓа дополнително во износот.....а дека се прави професионалци, потврдено.

Kajgana Shop

На врв Bottom