Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите едно прашање до сите вас што знаат во врска со овој статус “Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија.”

Дали случајно го имаат некого одбиено со овој статус ? Фала ви

Zdr drustvo sakam da prasam za mislenje. Imam bg predvremena l. karta so vaznos do 2023.dobiv ukaz i Sega treba da navedam adresa koga ke go zemam ukazot. Kontaktirav nekoi posrednici i site kazuvaat razalucno. Eden veli moram segasnata adresa od predvremena l.karta. Nekoj veli mozam lege 6 da ja stavam. Nekoj vei nova da baram. Sovet

Здраво на сите едно прашање до сите вас што знаат во врска со овој статус “Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија.”

Дали случајно го имаат некого одбиено со овој статус ? Фала ви
99% minat na polozitelno

@Петар Пан. Кога помина во статус положително? Те нема на списокот од Бибо, а корисно е да ни кажеш. Исто од кога беше на претходниот статус -финалина?

Последно уредено:
Јас ќе се јавам в петок, па ќе информирам. Бар така ми спомнаа на телефон - да се јавам при кpај на оваа недела.

Се јавив денес, не издржа срце јуначко. :)

Стигнато е. Другите можете да пробате да прашате. Утре ќе ги средам документите и следни чекори ЕГН и сликање за пасош преку посредник (не сакам сега да се домалтретирувам).

Поздрав!

Interesna izjava na Rumen Radev.Screenshot_20210224-150755_Facebook.jpg

Се јавив денес, не издржа срце јуначко. :)

Стигнато е. Другите можете да пробате да прашате. Утре ќе ги средам документите и следни чекори ЕГН и сликање за пасош преку посредник (не сакам сега да се домалтретирувам).

Поздрав!
So srekja I jas se javiv ne izdrzav mi rekoa drugata nedela so zdravje da te sluzi
Автоматски споено мислење:

Kako e kaj vas @Aleksandar92 @Tlo88 @Tina Gjo jas ne izdrzav do petok nema se uste nisto mi rekoa drugata nedela imase uste Eden clen mislam

• Ми се допаѓа
Reactions: Meh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom