Како што за сите сиромашни викаат дека се скромни, така и за Гордана може да се рече дека лежи зошто има цврст карактер.Мене ме чуди како пи.. и како овој и братучед му, со лабилен карактер, спремни да побегнат кога ќе згусти воопшто нешто постигнале во животот. Јанкуловска им одржа лекција, за што значи стабилна, одговорна личност и цврст карактер.
Не знам колку и остана до отслужување на казната, но сепак после тоа барем ќе има образ да го погледне синот во очи. Премногу се навикнавме на лоши примери на политичари што и овој нејзин пример ни изгледа невообичаен, па дури и наивен.Цврстиот карактер ке скапе во затвор и нема да може да си го гледа детето дур и расне, а оние по чиј налог работела, ке уживаат во Будимпешта и Монте Карло. Од оваа перспектива, жал ме фаќа за брклата, зашто сите околу неа се спасија, и ке си продолжат со животот нафатирани за 7 колена.
Veke se špekulira so veđata Nikolovski za negov naslednikПрееска додека се враќав од работа у таксито имаше пуштено Бубамара радио, и водителката вика "Моментално е 16 часот, ова е дел од денот кога на повеќето компании и граѓани им завршува работното време, освен на Оливер Спасовски... За него не ни знаеме дали почнал денес со работа"
И му ја пуштаат Обиџуко изјавата
Го треснаа од земја![]()
Николовски оној вецепремиерон за борба против корупција, во чие време достигнавме историски највисоко ниво на корупција според Transparency International?Veke se špekulira so veđata Nikolovski za negov naslednik
вистина е ова? пушти линк
Доста бре ти павистина е ова? пушти линк
Премногу аздисуваше Гордана. Треба да си одлежи, а мислам дека ѝ судат за повеќе дела. Нека поседи таму 30-40 години.Цврстиот карактер ке скапе во затвор и нема да може да си го гледа детето дур и расне, а оние по чиј налог работела, ке уживаат во Будимпешта и Монте Карло. Од оваа перспектива, жал ме фаќа за брклата, зашто сите околу неа се спасија, и ке си продолжат со животот нафатирани за 7 колена.