Како што за сите сиромашни викаат дека се скромни, така и за Гордана може да се рече дека лежи зошто има цврст карактер.Мене ме чуди како пи.. и како овој и братучед му, со лабилен карактер, спремни да побегнат кога ќе згусти воопшто нешто постигнале во животот. Јанкуловска им одржа лекција, за што значи стабилна, одговорна личност и цврст карактер.
Не знам колку и остана до отслужување на казната, но сепак после тоа барем ќе има образ да го погледне синот во очи. Премногу се навикнавме на лоши примери на политичари што и овој нејзин пример ни изгледа невообичаен, па дури и наивен.Цврстиот карактер ке скапе во затвор и нема да може да си го гледа детето дур и расне, а оние по чиј налог работела, ке уживаат во Будимпешта и Монте Карло. Од оваа перспектива, жал ме фаќа за брклата, зашто сите околу неа се спасија, и ке си продолжат со животот нафатирани за 7 колена.
Veke se špekulira so veđata Nikolovski za negov naslednikПрееска додека се враќав од работа у таксито имаше пуштено Бубамара радио, и водителката вика "Моментално е 16 часот, ова е дел од денот кога на повеќето компании и граѓани им завршува работното време, освен на Оливер Спасовски... За него не ни знаеме дали почнал денес со работа"
И му ја пуштаат Обиџуко изјавата
Го треснаа од земја
Николовски оној вецепремиерон за борба против корупција, во чие време достигнавме историски највисоко ниво на корупција според Transparency International?Veke se špekulira so veđata Nikolovski za negov naslednik
вистина е ова? пушти линк
Доста бре ти павистина е ова? пушти линк
Премногу аздисуваше Гордана. Треба да си одлежи, а мислам дека ѝ судат за повеќе дела. Нека поседи таму 30-40 години.Цврстиот карактер ке скапе во затвор и нема да може да си го гледа детето дур и расне, а оние по чиј налог работела, ке уживаат во Будимпешта и Монте Карло. Од оваа перспектива, жал ме фаќа за брклата, зашто сите околу неа се спасија, и ке си продолжат со животот нафатирани за 7 колена.