Šipak, nema više!koji ste vi naivci lista je radila do nazad par minuta
Gazda iz ZG proverava koliko mu se padobranaca dnevno kačilo ... 110%
Šipak, nema više!koji ste vi naivci lista je radila do nazad par minuta
Ja ne znam o cemu ti pricas haha, znam da lista koju ja imam a vjerovatno i on je PUKLA danas, pa vjer momak mislio da su promjenili url!koji ste vi naivci lista je radila do nazad par minuta
To znam i ja naci, mislio sam na pretplatnika liste!od germanija...
Znaci svi smo imali istuŠipak, nema više!
Imao sam je ali je nikada nisam koristio, bile su mi dovoljne 1-konekcijske !Znaci svi smo imali istu
Mislis na ovaj bojannds?Znaci ljudi , kad neko pita " ima li neko mac za taj i taj server " ,zna li neko koji je novi dns za taj i taj server " , a ako je jos uz to prisutan godinama sa dva posta godisnje u kojem pita isto to onda je jasno valjda ko je i sta je.
Prije nego sto odgovorite nemojte da vam bude lijeno otvoriti mu profil na sekundu
Može biti da postoje i takvi slučajevi ali ne uvek, recimo, bivša diogenova lista i ova poslednja o kojoj se govori nisu reklamne već se vade iz stalker_portala. Zašto se one brzo gase razlog leži u tome što sada svi skeniraju i lako ih nalaze, i onda to ladno objave javno - jer im se tako hoće !to su reklamno testni serveri i rade koliko gazda odredi i dokle hoće, ne može ih javno objaviti ali posmatra u odredjenom periodu slabosti i ponašanje,a ujedno se reklamira,niko nije lud da realno pravi listu na 1500 kon. kad svi uspešno koriste1/1, znači niko nije izdao,svi sve znaju,i koriste as is.
Ќе има нова верзија на VLC.
https://artifacts.videolan.org/vlc/nightly-win64/20210217-0421/
Ne postoji ništa stvarno
Samo na filmu je sjaj
Sve je lažno, nerealno
Tom nikada neće bit kraj.
.
sve radi normalnoŠipak, nema više!