Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
koji ste vi naivci :) lista je radila do nazad par minuta :)
Ja ne znam o cemu ti pricas haha, znam da lista koju ja imam a vjerovatno i on je PUKLA danas, pa vjer momak mislio da su promjenili url!
Listu mi nisi ti poslao tako da ne znas na koju mislim :)
Автоматски споено мислење:

To znam i ja naci, mislio sam na pretplatnika liste!
Автоматски споено мислење:

Šipak, nema više!
Gazda iz ZG proverava koliko mu se padobranaca dnevno kačilo ... 110% :zloo:
Znaci svi smo imali istu :D

Последно уредено:
Znaci svi smo imali istu :D

Imao sam je ali je nikada nisam koristio, bile su mi dovoljne 1-konekcijske !
Isti slučaj kao sa diogen-listom, pojaviće se nova, trajaće nedelju dana, i onda će gazda da pređe na novi sistem !!
Inače tu listu je s početka koristilo oko 550 aktivnih korisnika, pa posle njedelju dana 950, a zadnji put 1300 - od max 1500 !!!

Znaci ljudi , kad neko pita " ima li neko mac za taj i taj server " ,zna li neko koji je novi dns za taj i taj server " , a ako je jos uz to prisutan godinama sa dva posta godisnje u kojem pita isto to onda je jasno valjda ko je i sta je. :)
Prije nego sto odgovorite nemojte da vam bude lijeno otvoriti mu profil na sekundu ;)

Znaci ljudi , kad neko pita " ima li neko mac za taj i taj server " ,zna li neko koji je novi dns za taj i taj server " , a ako je jos uz to prisutan godinama sa dva posta godisnje u kojem pita isto to onda je jasno valjda ko je i sta je. :)
Prije nego sto odgovorite nemojte da vam bude lijeno otvoriti mu profil na sekundu ;)
Mislis na ovaj bojannds?

Последно уредено:
to su reklamno testni serveri i rade koliko gazda odredi i dokle hoće, ne može ih javno objaviti ali posmatra u odredjenom periodu slabosti i ponašanje,a ujedno se reklamira,niko nije lud da realno pravi listu na 1500 kon. kad svi uspešno koriste1/1, znači niko nije izdao,svi sve znaju,i koriste as is.

to su reklamno testni serveri i rade koliko gazda odredi i dokle hoće, ne može ih javno objaviti ali posmatra u odredjenom periodu slabosti i ponašanje,a ujedno se reklamira,niko nije lud da realno pravi listu na 1500 kon. kad svi uspešno koriste1/1, znači niko nije izdao,svi sve znaju,i koriste as is.
Može biti da postoje i takvi slučajevi ali ne uvek, recimo, bivša diogenova lista i ova poslednja o kojoj se govori nisu reklamne već se vade iz stalker_portala. Zašto se one brzo gase razlog leži u tome što sada svi skeniraju i lako ih nalaze, i onda to ladno objave javno - jer im se tako hoće !

Molim pomoc od starih znalaca.Na android boxu xiaomi mi box 4k sam instalirao sam par aplikacija za IPTV sa usb-a i imam problem.Naime, aplikacija Kshaw i Advanced Player koje sam isto instalirao, uredno je instalirana preko usb-a i daje mi opciju neposredno posle instalacije da je otvorim, ja je otvorim i ona uredno radi.Ali kad je zatvorim, ne mogu da nadjem shortcut u aplikacijama (jednostavno ga nema, a za STBEMU koju sam isto instalirao preko usb-a postoji shortcut, sam android sistem napravio).Kada idem u settings, aplikacije i kada pogledam sve aplikacije koje imam instalirane, nalazim i KSHAW i Advanced player aplikaciju i tamo vidim da u dozvolama koje treba da ima , nema opcije da mu dam dozvolu. Valjda ta dozvola ide da bi mogla aplikacija da se vidi na pocetnom zaslonu. Inace u osnovnim postavkama sam dopustio instalaciju aplikacija iz nepoznatih izvora. Isti mi je slucaj i sa aplikacijom Blokada 5. (za blokiranje reklama). Moze li pomoc, kako da vidim shortcut od ovih aplikacija u androidu (mislim da je android 9).
hvala puno

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom