возел точак у Швајцарија, у февруари 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро изгледа, иако ме нервираат овие булшит реклами, сејв да планет, бетер тумороу. Возиш болид што блуе цеодва и тераш пропаганди. Исто ко што ги тргнаа малборо, и вест на времето, тоа драстично го намали пушењето. Па оној билбордон од мерцедес со неговите булшити. Реално да сум у ф1 би забранил све што не е продукт или компанија да се рекламира, и да се уведе некој ред.
'A Better tomorrow' е платформата на British American tobacco, како што е MissionWinnow на PMI за спонзорство на Ферари.добро изгледа, иако ме нервираат овие булшит реклами, сејв да планет, бетер тумороу. Возиш болид што блуе цеодва и тераш пропаганди. Исто ко што ги тргнаа малборо, и вест на времето, тоа драстично го намали пушењето. Па оној билбордон од мерцедес со неговите булшити. Реално да сум у ф1 би забранил све што не е продукт или компанија да се рекламира, и да се уведе некој ред.
Ќе почекаме за детални видеа кај што објаснуваат што има ново внатре, вака визуелно однадвор подот значително го намалиле од страните и некои работи ситно додале од што морало со новите регулации (барем така James Key CTO- то кажа)F1 постави цел да биде carbon neutral до 2030, нема врска што блуе CO2.
Него мене вака на прв поглед формулава ми изгледа иста како ланската?