Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Со то шо не игра Ирвинг, ја пре би го пишал Херис + на 17,5. А исто и Деандре треба минус да е на 10,5, не ми се верва да префрли, ни требало и Роберсон да дебитира денес за Бруклин.
Easy peasy.

Kakov tim napravija Nju Dzersi Nets alal da im e :D

Postoi realna shansa da bidat najakata ekipa vo istorijata na kosarkata.
Doprva ke bidat mnogu pojaki.
Nash ke sobira iskustvo na klupa prva sezona mu e, KD, bradata i Irving vo medot na karierata zhedni isusheni za titulata site trojca, posebno bradata hehe, ako ne ja osvojat sea nema nikogas.
Do plejofot veruvam deka ke ja sredat i odbranata, i uste ako donesat nekoj asalen centar, toa ke e game over poteg.

Nash ke sobira iskustvo na klupa prva sezona mu e, KD, bradata i Irving vo medot na karierata zhedni isusheni za titulata site trojca, posebno bradata hehe, ako ne ja osvojat sea nema nikogas.
Do plejofot veruvam deka ke ja sredat i odbranata, i uste ako donesat nekoj asalen centar, toa ke e game over poteg.

Најјака екипа во историјата на кошарката?

:D

Можеби ако кошарка се нарекува овој циркус што се игра сега, со по 300 кошеви на натпревар.

Нема никогаш.

Можеби ако кошарка се нарекува овој циркус што се игра сега, со по 300 кошеви на натпревар.

Postoi shansa da, mnogu mnogu potencijal ima ovaa ekipa.
Koga se kompletni na parket pojako izgledaat od GSW shto bea pred nekolku godini, ama im fali uste eden centar.
Mene kako soigraci na KD pojaki mi se Harden i Irving odkolku Curry i Thompson. Taka da smetam Nets deka ke bidat pojaki od GSW shto bea.
A za Durant nemam zborovi kolku e jak, definitivno najak igrac vo ligata.
Toa shto e picka vo dusha toa e drug muabet.
Автоматски споено мислење:

Drummond sloboden agent
Автоматски споено мислење:

Harden e pojak od Kari, Irving e pojak ili = na Thompson.

Последно уредено:

Toa e taka bidejki site ekipi mavaat 3ki ko ludi.. porano u tvoe vreme nemase linija za 3 poeni, pa zatoa tolku malku poeni bea postignuvani...

Toa e taka bidejki site ekipi mavaat 3ki ko ludi.. porano u tvoe vreme nemase linija za 3 poeni, pa zatoa tolku malku poeni bea postignuvani...

Еј, навистина сум стар, ама не сум јас од времето на Кичанович и Славнич кога немаше тројки... :D

Ова дека Јуве се растури од голови давање? Со Наполи на гол не шутнаа цел натпревар.
се чуваа за со порто :zloo:

не се во некоја оптимална форма јуве ама не се пак ни порто,вчера псж скоро го реши двомечот зошто не би пробал и јуве истото да го стори,сепак по квалитет се далеку пред овај порто

се чуваа за со порто :zloo:

не се во некоја оптимална форма јуве ама не се пак ни порто,вчера псж скоро го реши двомечот зошто не би пробал и јуве истото да го стори,сепак по квалитет се далеку пред овај порто

Не се толку многу далеку. Јас мислам дека ќе заврши 1-1 или 0-0.

Postoi shansa da, mnogu mnogu potencijal ima ovaa ekipa.
Koga se kompletni na parket pojako izgledaat od GSW shto bea pred nekolku godini, ama im fali uste eden centar.

Се зафркаваш така? Екипа без никаква хемија, без центар и мизерна клупа што не игра воопшто одбрана и цела игра им се сведува на изолации на 3цата уфилмани звезди ги спореди со таква кошаркарска клиника која играше тимска кошарка како по ноти и одбрана и брз проток на топка во напад, никогаш ништо нема да освои овај Бруклин не си прај бајрам на мозокот.

Не е толку Јуве јак колку што одбраната на Порто е дупе оваа сезона. Последните 2 утакмици примија по 2 гола од Боависта и Брага, сезона во која што Бенфика е поголемо срање од нив, а они пак некако ќе успеат да ја изгубат титулата. Ќе си трчка вечер Роналдо како Мбапе сношти.

@cholismo Чолко не туку ми ставај гневни фаци, сама кажа да трпаме брдо лова на Атлетико до крај на сезона, да не ти барам постови сега. :P

Не е толку Јуве јак колку што одбраната на Порто е дупе оваа сезона. Последните 2 утакмици примија по 2 гола од Боависта и Брага, сезона во која што Бенфика е поголемо срање од нив, а они пак некако ќе успеат да ја изгубат титулата. Ќе си трчка вечер Роналдо како Мбапе сношти.

@cholismo Чолко не туку ми ставај гневни фаци, сама кажа да трпаме брдо лова на Атлетико до крај на сезона, да не ти барам постови сега. :P
Прајш инкери те сеќавам :D

Се зафркаваш така? Екипа без никаква хемија, без центар и мизерна клупа што не игра воопшто одбрана и цела игра им се сведува на изолации на 3цата уфилмани звезди ги спореди со таква кошаркарска клиника која играше тимска кошарка како по ноти и одбрана и брз проток на топка во напад, никогаш ништо нема да освои овај Бруклин не си прај бајрам на мозокот.

Cekaj uste nemaat igrano zaedno site trojca kako shto treba. Zatoa vikam doprva ke gi vidime kolku se jaki site zaedno.
Pred 1 mesec dojde Harden, od togas za 17 utakmici samo na 7 utakmici igraa site trojca zaedno. A vo edna od tie Durant bese isklucen od igra znaci 6 utakmici samo.
Kakva hemija sakas da ima, KD stava 30 prosek, bradata vidi go najdobar asistent vo ligata a pokraj toa i toj 25 pts prosek stava, vkupniot usage mu e okolu 50 toa e astronautska brojka. Vidi go i Irving vo kakva forma e 30 vo prosek stava.
Ne si svesen shto ke se desava sea za brzo koga ke vlezat site zaedno vo ritam i nema da odsustvuvaat sekoja vtora utakmica.
Takva kosarka neame gledano do sea.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom