Општи дискусии за ТВ серии

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па такви ми се околностите бе, за губење време на работа ми е најчесто. Плус, мртов квалитет не ми се пушта на пц, коцки глеам.
Место да ми помогнете со торенти или нешто слично, ме напаѓате тука неосновано.

Озбилни филмови и серии глеам исклучиво на пц со слушалки, спуштени ролетни и затемнета просторија.
Сеа јеби га и на ова може да ми замери Анон пошто неам 2 на 2 телевизор ултра хд и сараунд систем.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Откритие ми е it's always sunny и топ е што има торенти за неа
Добро откритие.
Уф, добро е што има торенти за неа, иначе...
ме напаѓате тука неосновано.
Гледа серии/филмови на телефон, неосновано бил нападнат :D
Ја ќе ти најдам торент сине, почекај. Уствари заеби, на телефон глеаш :D
Максимум што треба да се гледа на тел е YouTube видеа, без разлика дали ти глеаш сериозни/несериозни филмови/серии... тоа смее само на асален монитор/тв. Ни лаптопи веќе не се признаваат :D освен ако нема ептен добар екран лаптопот.
Губи време со игри на тел или некои други зезанции.

Последно уредено:
Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Па такви ми се околностите бе, за губење време на работа ми е најчесто
Јас на раб гледам на овие 2 страни, од првава сум запрепастен имаат одличен квалитет на сминки за повеќето филмови и серии, зачувајте си ги

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Па такви ми се околностите бе, за губење време на работа ми е најчесто. Плус, мртов квалитет не ми се пушта на пц, коцки глеам.
Место да ми помогнете со торенти или нешто слично, ме напаѓате тука неосновано.

Озбилни филмови и серии глеам исклучиво на пц со слушалки, спуштени ролетни и затемнета просторија.
Сеа јеби га и на ова може да ми замери Анон пошто неам 2 на 2 телевизор ултра хд и сараунд систем.
1612978414088.png

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Sretnav edna serija kako reklama na jutub, ama go zaboraviv imeto.. Pa sakav da prasam kako se vika, a dejstvieto vo tie 20 sekundi ko sto bese e kako nesto odozdola iznikna prozirno staklo, isece na pola edna krava, avion se udri kako vo nevidliva kupola, pa tuka lugje gledaa deka nesto obvivka prozirna gi zatvorilo, pa kamion se uleta i u toa neidlivata obvivka se zakopa a u isto vreme zakoci kola so vajda glavnite glumci i taka..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Sretnav edna serija kako reklama na jutub, ama go zaboraviv imeto.. Pa sakav da prasam kako se vika, a dejstvieto vo tie 20 sekundi ko sto bese e kako nesto odozdola iznikna prozirno staklo, isece na pola edna krava, avion se udri kako vo nevidliva kupola, pa tuka lugje gledaa deka nesto obvivka prozirna gi zatvorilo, pa kamion se uleta i u toa neidlivata obvivka se zakopa a u isto vreme zakoci kola so vajda glavnite glumci i taka..
Under the dome

Kajgana Shop

На врв Bottom