Тоа што ти не гледаш, не значи дека нема.Не гледам како би имал ужасни последици. Всушност, не гледам никакви последици, не па ужасни. И цело време чекам некој да каже последица, и да дискутираме за неа. Ама еве втора страна, наместо за последиците, ви се дискутира за мене.
Види, некој да одговори дека вметнување на графа за етничка припадност ќе донесе до федерализација, без притоа да објасни како, е во најмала рака несериозно.Тоа што ти не гледаш, не значи дека нема.
Ти што чекаш а нема одговор е оти не сакаш да го видиш или ги тролаш сите што ти објаснуваат.
Едно чудо луѓе објаснуваат за на крај да речеш 'никој не ми одговара'
Не е до луѓето, до тебе е
И јас повеќе сакав да бидам космонаут, арно ама...Повеќе сакав дискусија како законов ќе ја убрза федерализацијата. Ама јебига, може и до мене е.
Нема проблем. Ако вие имате аргументи, моето инаетење е небитно.Не не, ти сакаш да се инатиш, тоа е проблемот.
Во право си, имање разумна дискусија со човек што се декларира како левичар е на ниво на станување космонаут...И јас повеќе сакав да бидам космонаут, арно ама...
Како и барањето и инсистирањето на одговори кои само нас ни се допаѓаат да ги слушнеме.Во право си, имање разумна дискусија со човек што се декларира како левичар е на ниво на станување космонаут...
Јебига, дискусии за цивилизациски придобивки, еднаквост, правда, љубов помеѓу сите народи и слични теми се надвор од мојот интелектуален капацитет за дискусија. Не може сите да се родиме паметни.Како и барањето и инсистирањето на одговори кои само нас ни се допаѓаат да ги слушнеме.
Okay, if having the last argument makes you feel & sleep better. Carry on.Јебига, дискусии за цивилизациски придобивки, еднаквост, правда, љубов помеѓу сите народи и слични теми се надвор од мојот интелектуален капацитет за дискусија. Не може сите да се родиме паметни.
Јас, пак, сакав да ја видам логиката зад економските политики на Левица, зачинета со некој аргумент. Со нивната (економска) политика само се продлабочува проблематиката на социјалната држава.И јас повеќе сакав да бидам космонаут, арно ама...
Види, во ред е и тоа како забелешка, но од 30 годишно економско-политичко сексање на народот мислам дека и магаре да поставиме сега нема да има некоја разлика. Така да, не се сомневам дека може да се нешто полоши од било кој досегашен. Дали ќе бидат подобри? - Времето ќе покаже.Јас, пак, сакав да ја видам логиката зад економските политики на Левица, зачинета со некој аргумент. Со нивната (економска) политика само се продлабочува проблематиката на социјалната држава.
Јас се водам од една доктрина:Види, во ред е и тоа како забелешка, но од 30 годишно економско-политичко сексање на народот мислам дека и магаре да поставиме сега нема да има некоја разлика. Така да, не се сомневам дека може да се нешто полоши од било кој досегашен. Дали ќе бидат подобри? - Времето ќе покаже.
А тоа на папир... секоја будала може се' да напише, впрочем и како што пишат тука некои на форумот па им прогледуваме низ прсти.
Не се однесува на тебе последното.
Самото користење на Левица и Економија во иста реченица нема логика. Повеќе би му верувал на Љупчо Интегра (со неговите возови со светлосна брзина од Охрид до Струга) за економија одколку на Апсиев.Јас, пак, сакав да ја видам логиката зад економските политики на Левица, зачинета со некој аргумент. Со нивната (економска) политика само се продлабочува проблематиката на социјалната држава.