Sto e podobro vdsl ili doksicКако ги убеди да ти стават ВДСЛ? Не ти понудија Досцис?
Не ги убедив. Во местото каде што живеам нема кабелски од А1. Овој го даваат наместо кабелски (така го пишува и во догововрот).Како ги убеди да ти стават ВДСЛ? Не ти понудија Досцис?
Овој ZXDSL 931VII. Од ЗТЕ некој.Sto ruter koristes
Автоматски споено мислење:
Sto e podobro vdsl ili doksic
Daj sliki od ruterotНе ги убедив. Во местото каде што живеам нема кабелски од А1. Овој го даваат наместо кабелски (така го пишува и во догововрот).
Овој ZXDSL 931VII. Од ЗТЕ некој.
Каде е тоа? Дошла екипа да ти монтира canopy и оваа брзина ја вади?Не ги убедив. Во местото каде што живеам нема кабелски од А1. Овој го даваат наместо кабелски (така го пишува и во догововрот).
Овој ZXDSL 931VII. Од ЗТЕ некој.
Провинција, село. ВДСЛ нудат преку мрежата на телеком каде што немаат нивна инфраструктура.Каде е тоа? Дошла екипа да ти монтира canopy и оваа брзина ја вади?
Daj sliki od ruterot
A1Sega od Telekom mk ili A1 makedonija koristes usluga
По мене ВДСЛ, пошто така си добиваш константна брзина и дедицирана линија, но обично А1 не го даваат тој пакет, освен ако не живееш во село како членот погоре, или имаш некоја врска во техничкиот оддел да ти заврши работа. Добра опција е тој пакет добиваш 50/10 ако линијата подржува и е поефтин од Телеком(1000ден за 30/5) и Неотел(1100ден).e podobro vdsl ili doksic
Давател на услугата е А1, во позадина иде нешто вака:Sega od Telekom mk ili A1 makedonija koristes usluga
Зашто? Дај образложение и споредба + и -Podobro e doksic
Да, само кажи си username и одма ќе провериме.Zdravo dali moze da se proveri kolku Internet trosam mesecno