Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
da prasam nesto zosto koga ce otvoram start pa kontrol panel mi se otvora windows explorer i za moment se javuva nekoj prozorec kako da bara greska a ne ja najduva i se restartira windows explorero i za moment nemam ikoni (inaku koristam vista home premium)
fala

da prasam nesto zosto koga ce otvoram start pa kontrol panel mi se otvora windows explorer i za moment se javuva nekoj prozorec kako da bara greska a ne ja najduva i se restartira windows explorero i za moment nemam ikoni (inaku koristam vista home premium)
fala

Имаш нешто заебано.. Дај defragment, преку CCleaner некои останати registry клучеви избриши... Ако тоа не помага, дај repair и се би требало да биде океј.

Ako nekoj znae da mi kaze sto da izbrisam sto ne e potrebno:
70433763kn1.jpg

Ako nekoj znae da mi kaze sto da izbrisam sto ne e potrebno:

НЕ ЧЕПКАЈ! :helou:

Или ако ептен ти треба простор, тогаш Shift + Delete на Program files

(читај го само болдираното)

Pa neznam zatoa prasuvam da ne ima nesto sto ne trebe, nesto sto smeta?

НЕ ЧЕПКАЈ! :helou:

Или ако ептен ти треба простор, тогаш Shift + Delete на Program files

(читај го само болдираното)

Аха никако на Program Files лел.
Неможе да работи без некои програми.
Единствено ако знаеш да работиш со Registry Editor,па после да бришеш :)

Аха никако на Program Files лел.
Неможе да работи без некои програми.
Единствено ако знаеш да работиш со Registry Editor,па после да бришеш :)

Нели примети оти има сарказам употребено...:helou:

Вака сега,
Имам Windows Vista оперативен систем, конфигурацијата ми е 512 рам и 1.73 GHz процесор, друго не сум сигурен Не сум задоволен од работата, десен клик чекаш 5 сек да отворе, знае само Not responding и ништо друго. Избришав се што не ми требаше... Мислам дека форматирање не би помогнало, па кажете ми дали да инсталирам XP оти вријам ваа Vistata е катастрофа...

:tapp::pos2: 512 рам и 1,7GHz процесор и Виста е катастрофа? :tapp: Гледај, ако не си инсталирал ти оперативниот систем, дај му формат (многу од ОЕМ знаат да стават разни глупости) и користи го барем недела дена... Виста да се опимизира добро, да знае што најмногу користаш итн... Ако пак не си задоволен со перформансите, оди на XP.

:tapp::pos2: 512 рам и 1,7GHz процесор и Виста е катастрофа? :tapp:

Брат, не сум по овие работи и убаво си прашав :helou: Знам дека ми е катастрофа компјутерот, затоа си прашав дали ќе одговара XP.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom