Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков ужасен играч е овој Габриел Жезус, ништо не знае, ниту да се намести, ниту да шутни, ни да дрибла, ниту да направи пас, жива превара од играч. Ништо нема покажано досега, игра во тим што буквално влегува во гол, а севкупно има дадено само 8 гола сезонава, што повеќе да се каже. Не ми е јасно како се уште игра во Сити.

Класика Жозе пристап на дерби, само што последниве години по муцки добива со овој пристап.

Мене многу ми е смешно кога споредуваат меѓусебни на тренери. Сем Алардајс губел 120 спрема 2 против Гвардиола или Фергусон. Биг Сем менаџирал екипи на танката граница помеѓу ПЛ и Чампионшип, Пеп го има најскапиот тим во историјата, а Фергусон менаџираше институција од тим. Многу се реални меѓусебните, навистина.

Сити во моментов е две класи над Тотенхем, не го надигра Пеп Мурињо, туку Сити Тотенхем.

Captain Obvious here, ok...

Очекувано Сити после една година постење, оваа сезона продолжија со шетањето...се чекаат сега хејтерите на Пеп @ElNinho и @Syn да дадат своевремена експертиза како тој е слаб и преценет тренер кој сеуште не ги оправдал парите :kafence: .

Или ќе се чека елиминација во ЛШ :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom