Како нејќе? Кога престанува? Како престанува? Што се случува? Што ти пишува. ОБЈАСНИ да му се сневиди, кога бараш помош за нешто.20 цедиња имам со виста и ниедно нејќе да се инсталира
Толку знаеш да инсталираш20 цедиња имам со виста и ниедно нејќе да се инсталира
едно кога ќе стиснам некст кај кодот се укочуваКако нејќе? Кога престанува? Како престанува? Што се случува? Што ти пишува. ОБЈАСНИ да му се сневиди, кога бараш помош за нешто.
А ти да си смениш DVD-ROM?едно кога ќе стиснам некст кај кодот се укочува
друго кога ќе го пуштам сетапот ми вика windows was unable to create a required instalation folder
Eror code:0x8007000B
трето ќе почне инсталацијата и на првото на 90% застанува и вика дека неможело да најде некој фајл
зошто?А ти да си смениш DVD-ROM?
Што има тука врска Vista? Без флејминг... Побарај малку на гугл па после постирај..:smir:Need For Speed Undercover has stopped working...
windows can check online for a solution to the problem
и вака на секоја втора игра...дали знае некој што е проблемот....да ти еб*м лиценцирана виста хаха не ја бива
Стисни на тоа more information,да видиме кое dll или exe заебало работаNeed For Speed Undercover has stopped working...
windows can check online for a solution to the problem
и вака на секоја втора игра...дали знае некој што е проблемот....да ти еб*м лиценцирана виста хаха не ја бива
дај кажете некој антивирус, овој нод ме зафркава фиксот, го инсталирав пишува до 2050год. денес гледам уште 7дена останале
Problem signature:Стисни на тоа more information,да видиме кое dll или exe заебало работа
ваљда не е само NFSU.exe то:helou:
Кога го инсталира фиксот беше логиран како администратор?дај кажете некој антивирус, овој нод ме зафркава фиксот, го инсталирав пишува до 2050год. денес гледам уште 7дена останале
аха..како администраторКога го инсталира фиксот беше логиран како администратор?