Блам држава

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Денес ова од ВМРО беше невиден БЛАМ. Додатно ќе паднат на рејтинг. Мислам дека мицко беше уценет да го поддржи предлог законот за овие од Мериот да се повлечат со барање за конрес.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
759
Поени од реакции
1.927
СЕ ЗАКАЖУВА НА VAKSAJNS.MK: Упад во сајот на МЗ за регистрација за вакцинација

Има еден писмен таму во ИТ во влада ? Каков упад , еден обичен редирект не е ништо незаконски како што знам.
А овој па Фактор дознава од свои извори, а податоците се од отворен тип и се достапни со неколку клика. Колку само вакви портали постојат што лапаат пари од разни партии и глумат професионални медиуми. Па одозгоре насловот дека се закажува на vaksajns.mk :facepalm:
Decki ne znam dali ste zapoznaeni no imame sektor bo MVR kij e specijaliziran za "lesen sajber" kriminal, ovde ima 54 vraboteni, megy koi i edwn bratyced moj so sredno zemjodelsko , e sega rodninava moja blaze si mu tamy e uste of grujo,pocnal so 24k seka lapka ramno 50 ce mesecno, poso staz neli, i toj veli deka sega ke vrabotyvaat 12 novi vraboteni, a bajd vej , minatata godina vrabotija 24 novi koi se uste cekaat kompjuteri da dobijat na rabota. E sega mateiksov da bide uste po holivudski, dobija oficijalni znacki :lolzz: deka pod mvr se, aj cik pogodi od kade se tie novi 12 goveda koi ke gi plaka narodov ????

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Зарем од една авторитарна, тиранска и недемократска држава како Кина ќе земаме вакцини? Нема шанси такво нешто, паметна е владата на Заев. :D

Од кај го извадија ликов не знам, ама толку антипатично суштество одамна немам видено на тв.

Член од
1 ноември 2007
Мислења
81
Поени од реакции
249
Од кај го извадија ликов не знам, ама толку антипатично суштество одамна немам видено на тв.
Ovoj izgleda im bese samo za ednokratna upotreba.
Iskoristi vo odreden moment koga e potrebno i posle vo kanta za odpadoci....Uste eden kondom za ednokratna upotreba :lolzz:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.308
Поени од реакции
15.467
Веќе пишав дека е ,,кичеец,,..од сиромашна фамилија одгледано од самохрана мајка(вмро-вка). Замина во скопје како талентиран кошаркар....и од тогаш никој не го видел све до сегашниве дијареи што почна да ги шири

дечкиве од СДС Кичево им е срам да прават муабет за него....доволно кажано

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Само што еве 30 години не учат дека проодни и чисти се синоними... а не се... на пример трета македонска бригада е прооден, нема да заглавиш, ама е далеку од чист...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
На чии пунктови бил?

Прегледај го приврзокот 284106

Но, со внесување на oвој ЕДБ во www.ujp.gov.mk:

Прегледај го приврзокот 284107
И тоа на УЈП е Македонија пат, само таму е полното име на јавното претпријатие. Тоа име од УЈП пример го има и на страната на Македонија пат во делот кога ќе кликнеш дејност.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.542
Поени од реакции
9.204
И тоа на УЈП е Македонија пат, само таму е полното име на јавното претпријатие. Тоа име од УЈП пример го има и на страната на Македонија пат во делот кога ќе кликнеш дејност.

Не е. Никаде не фигурира Македонија Пат во називот, т.е. избришана е Македонија од името.

1613254028090.png

Kajgana Shop

На врв Bottom