MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е на бсксрни жици нема, да оди повеќе од 15 мб колку и да, плаќаш. Терај некој пакет со оптика, ако има услови.

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Јас сум на бакар и брзината не е лоша....ова е во моментов..

10914243901.png

Магента со еден мобилен плус...ги има спортските канали, немам ХБО...околу 2300 ден. е пакетот
Истиот пакет го имаме а еве ја кај мене брзината катастрофа срамота за телеком плаќам 4000 ден20210212_202824.jpg

Истиот пакет го имаме а еве ја кај мене брзината катастрофа срамота за телеком плаќам 4000 денПрегледај го приврзокот 283930

Кога имаш потпишано договор и дали го обновуваше потоа со потпишување на нов?

Пишав на претходната страна како можеш да добиеш 30/5mpbs

Кога имаш потпишано договор и дали го обновуваше потоа со потпишување на нов?
Договорот сега ми истекува во јуни на телеком сме 10 години му пишав рекоа ќе поправат ама ништо

Истиот пакет го имаме а еве ја кај мене брзината катастрофа срамота за телеком плаќам 4000 денПрегледај го приврзокот 283930
ауууу пинг катастрофа [emoji3525]а и брзината е ужас [emoji107]
не знам зашто не ги менуваш Телеком, чим вакви катастрофа услови ти нудат [emoji849]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

ауууу пинг катастрофа [emoji3525]а и брзината е ужас [emoji107]
не знам зашто не ги менуваш Телеком, чим вакви катастрофа услови ти нудат [emoji849]

Па договорот истекува за 3 месеци со ваков интернет сигурно нема да се продолжи

На крај на Јануари ми истече договорот за Магента. Имам два мобилни, телевизија и интернет, мислам сете се М пакети освен еден мобилен кој е С, плус ХБО пакетот. Цената ми е 2750 ден. Сега ми нудеа по телефон потполно ист пакет само цената сега би била 2850 или 2900 ден. Знае ли некој што би добил а што би изгубил ако останам вака месец за месец без нов договор?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

На крај на Јануари ми истече договорот за Магента. Имам два мобилни, телевизија и интернет, мислам сете се М пакети освен еден мобилен кој е С, плус ХБО пакетот. Цената ми е 2750 ден. Сега ми нудеа по телефон потполно ист пакет само цената сега би била 2850 или 2900 ден. Знае ли некој што би добил а што би изгубил ако останам вака месец за месец без нов договор?

Ништо нема да изгубиш. Ќе си користиш се исто како до сега.

Чим го сакаш ХБО пакетот, боље земи телевизијата во Л пакет, за 300 денари плус, ќе го имаш ХБО пакетот вклучен во претплата, плус и Балкан/Пинк пакетот!

Јас кога имам некој проблем.,...се јавувам на 122 и им објаснувам на операторите, чачкаат таму од комјутерот и некогаш се оправа работата

но некогаш ако нешто кочи или заглавува, единствен начин е ресетирање на модемот со игла од задната страна, но тогаш мора да го преподесуваш вифи -то

Чим го сакаш ХБО пакетот, боље земи телевизијата во Л пакет, за 300 денари плус, ќе го имаш ХБО пакетот вклучен во претплата, плус и Балкан/Пинк пакетот!

Па го имам сето тоа и сега плаќам 150 денари помалце. Доколку би потпишал нов договор би плаќал поскапо за истото. Дали можам да терам вака без договор и дали можат да ми накалемат нешто дополнително да плаќам. Мене вака ми е подобро. Ем ми е поефтино ем можам да го откажам кога сакам.

Па го имам сето тоа и сега плаќам 150 денари помалце. Доколку би потпишал нов договор би плаќал поскапо за истото. Дали можам да терам вака без договор и дали можат да ми накалемат нешто дополнително да плаќам. Мене вака ми е подобро. Ем ми е поефтино ем можам да го откажам кога сакам.

Терај по старо тогаш, нема ништо да ти накалемат плус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom