Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
11 јануари 2021
Мислења
63
Поени од реакции
261
Каде може да најдам , стаклена амбалажа, шишиња од 1 Литар, пола литар, а евентуално и од 300 и 500 милилитри.
Обликот на шишињата исто ми е битен, ми треба опции да разгледам и да изберам.
Да провериш во Базаро, Џамбо и Хубо маркет, би требало да има.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Каде може да најдам , стаклена амбалажа, шишиња од 1 Литар, пола литар, а евентуално и од 300 и 500 милилитри.
Обликот на шишињата исто ми е битен, ми треба опции да разгледам и да изберам.
Јас зимав убави од Џамбо, тенки (не премногу), високи со убав капак. Ми требаа кога ќе седиме со гости на тераса да можам вода од апаратот да наполнам. Ти текнува на оние симпатични шишиња во грчите кафичи што ги ставаат на маса? Такви. Убав дизајн.

Член од
20 јануари 2021
Мислења
406
Поени од реакции
4.470
@DoloresHaze ти благодарам.
@santelli Одлично, ќе проверам, која им е цената за едно? Чисто за инфо ми треба и за споредба ако во меѓувреме најдам од друго место.
Мене ми требаат за ракија и нормално сакам да имаат добро капаче.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
@DoloresHaze ти благодарам.
@santelli Одлично, ќе проверам, која им е цената за едно? Чисто за инфо ми треба и за споредба ако во меѓувреме најдам од друго место.
Мене ми требаат за ракија и нормално сакам да имаат добро капаче.
Нешто ситно под 100ден.. За ракија убаво ти кажа Долорес, види обавезно во Базаро...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.563
Поени од реакции
66.220
Дечки, фала ви на сите што ми пишавте за бројот, ама бројот што завршува на 982 ми кажаа дека му е сменет.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.837
Поени од реакции
36.874

Ова видео со Англиски или Македонски превод кај може да се најде?

Член од
21 февруари 2021
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво дечки на сите!
Многумина бараат и прашуваат каде би можеле да најдат стикери за нивните лаптопи,коли,телефони и остало..
Посетете не на инстаграм Stickermarket.mk кажете дека сте дојдени од форумов па добијте си од нас гратис
Btw:Стикерите се водоотпорни, сечени по форма и издржливи на се
-Поздрав

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.617
Поени од реакции
769
Каде можам да најдам стапица за глувци?
Класична метална стапица за глувци можеш да најдеш на Бит Пазар а ги има и по другите пазари.Би ти препорачал од земјоделска аптека да земеш мамци восочни тријаголници

Член од
8 октомври 2009
Мислења
777
Поени од реакции
383
Некој да ми препорача некое добро капучино или макијато за растворање во вода. И од каде да го купам?

Kajgana Shop

На врв Bottom