Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
^
И ја го приметив ова на Раи и баш ме заинтересира кого културно го поздрави

Aneli go zamrazi od koga ovoj sedna na klupata na inter ili od koga zborese po novinine u restoran za 100e ne se vlaga so 5e..

Наводно ради ова му добацуваше Ањели на Конте на крај. Дешавкава изгледа се случила после крајот на првото полувреме.

Еее ко имаше петиции за ѕвездата да се тргне... он неее, сеа на крајот навивачите у право испаднаа.

Мн ја спукале летото кога си отиде очигледно а ова со водењето на Интер е капачето.
Автоматски споено мислење:

Животиња
Автоматски споено мислење:

Juve have played 12 games in the last 34 days

Како беше она, тежок распоред @Трибиани?

Последно уредено:
Нема врска ништо од тоа со водење Интер итн. Ние како навивачи можеме се да кажеме. Они се професионалци си бркаат работа и кариера. Ретко во денешно време владее емоција во тој поглед. Не е тоа во прашање, туку средниот прст на Конте према управата, према клубот и Претседателот што го ранеше 3 години. Од тука е и соодветниот одговор на Ањели, се разбира на крајот од натпреварот.

Знаеме какво говно е, али да предизвикаш вакво реакција од Ањели стварно треба да си одвратен карактер.

Нема врска ништо од тоа со водење Интер итн. Ние како навивачи можеме се да кажеме. Они се професионалци си бркаат работа и кариера. Ретко во денешно време владее емоција во тој поглед. Не е тоа во прашање, туку средниот прст на Конте према управата, према клубот и Претседателот што го ранеше 3 години. Од тука е и соодветниот одговор на Ањели, се разбира на крајот од натпреварот.

Знаеме какво говно е, али да предизвикаш вакво реакција од Ањели стварно треба да си одвратен карактер.
Јас мислам со причина е пукната тиквата затоа и најпоќе беше против враќање на Конте во Јуве овие години...

Џабе му е се, од интер ќе си отиде и ќе биде заборавен... во Јуве има историја. А беше и почитуван, барем од фановите... тоа што отиде тренер на интер може и 50% да се прости, но после ова вечерва... тешко.

Убеден сум дека ќе се ре-активира ова со отстранување на ѕвездата, а можеби и палење на дресот на Конте после ова.

Да покажеш ти среден прст кон управата/клубот кој си го сакал, кој те направи ѕвезда... па дури и од тренерски аспект кој му даде шанса од една Сиена да дојде кај нас...

Крајно безобразно. Претпоследно коло играме против шинтерци, дома... се надевам со публика или ако не, било кој од управата/играчите... ќе му го палат дресот на сред трибини.

Znachi 13 godini vo Juve ima osvoeno
se shto moze da se osvoi so Juve (Kup na UEFA, liga na shampioni), kariera zavrsi kaj nas(na Delpiero ne mu dozvolija da zavrsi), KAPITEN i sram mi e da kazam vekje ama kako igrach go postuvav mnogu( kao mal sakav od konte-so mala bukva dres da zemam), kao trenjer pochna super ama posle se isra jako OK moze da se prosti, ama ona vchera ako beshe kon nekoj od upravata da ide upm trgaj zvezdata tamu i da skape u shinterive ne vredi imeto da mu se spomnuva

Како беше она, тежок распоред @Трибиани?

Не само што имате тежок распоред туку зачудувачки е физичкото ниво на фудбалерите каде на толку тешки натпревари делуваат максимално подготвени...досега не покажуваат знаци на умореност при толку тесни дуели... можеби и Пирло/Тудор добро ги ротираат фудбалерите па затоа делува така

Не само што имате тежок распоред туку зачудувачки е физичкото ниво на фудбалерите каде на толку тешки натпревари делуваат максимално подготвени...досега не покажуваат знаци на умореност при толку тесни дуели... можеби и Пирло/Тудор добро ги ротираат фудбалерите па затоа делува така
Длабока клуба, или што би се рекло широка..

Znachi 13 godini vo Juve ima osvoeno
se shto moze da se osvoi so Juve (Kup na UEFA, liga na shampioni), kariera zavrsi kaj nas(na Delpiero ne mu dozvolija da zavrsi), KAPITEN i sram mi e da kazam vekje ama kako igrach go postuvav mnogu( kao mal sakav od konte-so mala bukva dres da zemam), kao trenjer pochna super ama posle se isra jako OK moze da se prosti, ama ona vchera ako beshe kon nekoj od upravata da ide upm trgaj zvezdata tamu i da skape u shinterive ne vredi imeto da mu se spomnuva
Додајте на фактот изјави и од другар и мислам некој близок фамилијарен член на Дел Пиеро што изјави дека главниот кривец за напуштањето на Јуве во таков стил бил Конте кој неможел да поднеси некој да има поголемо влијание во соблекувалната и на тимот од него.

Колку е вистина не знам ама се вртеше неколку денови ова по портали.

:aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom