Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Нека учат од Роналдо како се напаѓа кон гол а не да кружат околу шеснаесетник и да нафрлаат до бескрај.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ако не постигниме гол овај натпревар ќе биди 7дми со ред во Торино каде што не постигнуваме гол. Ултимејт пациенти му сме на Јувентус све да му изнаебам, и вакви какви шо се загреота неможиме да ги победиме.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.130
Поени од реакции
6.568
Konte trener sto 2 godini ispaga vo grupa na LS, trener sto nemoze da stigne do finale na kup, sega na prolet koga site ke igrat fudbal toj ke si zeme 12M i ke pie vino od Stoby pred TV.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Нападот потфрли ама и немаше баш добар сервис топки од средината. Се на се, немање план за напад не кочи многу кога ни играат фластер.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Тоа е тоа. Не дека одигравме лошо денес, ама напред Лукаку и Лаутаро не постојат веќе два месеци. Тоа што и Јувентус не мораше да игра на победа направи разлика. Испаднавме поради глупостите во првиот натпревар.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.130
Поени од реакции
6.568
Kakva e taa igra od trener koj zima 12M odi na levo nafrli nebiva odi na desna strana nafrli i 90minuti edna ista pesna pa da ti ebam glupako, pinca od trener.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Конте лузериште.

Инаку во еден момент како да ми се појави дежа ву, од натпреварот Барса-Интер(2010). Нашата екипа само кружеше во последните 20-25метри, и беше тотално безопасен кон голот на Буфон.

пс. Имаше еден момент кога Ериксен беше сам пред гол, а судијата свирна фаул во напад, и не остави да се заврши акцијата, а при повторена снимка се гледаше јасно дека Лаутаро прв ја допре топката, пред буфон да му влезе со цело тело.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
Битно немаше продужетци ниту пак беше остар натпревар,играчиве ке ни требаат здрави прави пред наредниве две. Интер играше офанзивно и вршеше притисок ама јуве има јака одбрана и на клупа и во прв тим. Многу деконцентрирано во завршетокот на акциите и трагедијата што се деси со ханда и јанг беа одлучни.

Сами се избацивме ама јбг што е тука е главата горе и фокус на Лацио ,
истот така би го цитирал Ио "ќути добро е што испаднавме, уште финале во куп ни фалеше... " :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.874
Поени од реакции
116.161
Денес една работа се разјасни, а таа е зошто Сенси не игра. ХОРОР! Убаво пишал ИО погоре, првата утакмица не кошташе премногу, Јувентус денес играше на резултат и успешно го одработи истото.

Налет све ама морам една работа да спомнам, Лукаку. Дечко, ти кој се рачунаш за топ 5 напаѓач у свет, земи обеси се сместа. Не ради тоа што не даде гол, не ради тоа што изигра слабо, ради НЕЗАЛАГАЊЕТО. Губи топка или дуел у 16ник и си џогира 5 минути, не искача од офсајд, не се замара едноставно. Плус да додадеме дека во последно време им се дере на соиграчите зашо сака цело време да му подаваат... Не знам што кур се замислува матер идиотска циганска да му ебам, утре ќе им дае 3 гола на Кротоне ќе земе ќе затнува уши, ќе клекне во знак на БЛМ, ќе се закани на некој слабак дека ќе го упука у глава, ќе закаже можда и некоја ферка, ама затоа на текмите кај што треба да се појави едноставно е каспер, иако е црн нели.

Аман бе и ти Лаутаро со тие промашувања веќе, аман дете да ти ја ебам таа што ти роди дете пред некој ден да ти ја ебам. Мрш Интер глупа екипо.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
За жал двомечот им заврши минатата недела, како што и претпоставував. Кога даваш такви подароци, нема што да бараш во елиминациони натпревари. Конте не би го ни кривел за крајниот резултат. Проба се што можеше да проба, во рамките на тоа што го игра Интер додека е он тренер.
Двомечот го изгубија Јанг и Ханданович, со глупите грешки.

Одлична одбрана на Јувентус, буквално секој шут го затвораа, на секоја топка беа први. Лукаку и Лаутаро беа очајни денес. Можеби премногу блиску играат еден до друг, кога противникот е повлечен на своја половина. И премногу се пасивни, реактивни кога топката иде накај нив во мал простор. Секогаш дефанзивецот е прв да реагира на топка.
Како и да е, им останува само Серие А за играње до крај. Премногу потфрлања. Втора година по ред со Конте, сеуште нема трага од тој победнички менталитет, што се ветуваше. Секогаш кога влагаат во завршницата на некое натпреварување, исто се случува, секогаш е за малку.
Се надевам дека оваа година во лигата, конечно, ќе го надминат тој проблем. Ама не знам што да очекувам од овој тим. Уште мислам дека ова е годината, особено сега со сите најави за нова промена на сопственост, ама како секогаш ситниците да одат против нив, кога им треба тој последен push за да дојдат во ситуација да играат за титула.

Kajgana Shop

На врв Bottom