Хахаха,е не ми се верува.Хаос,пичке,лудило.е крив за се!
Кој стил??? Ја незнам што стил е тоа што и вири мов испод пудрата за лице.Со едни чизмички на 20слики,шкарт инфлуенсерка.тука сме за стилот да им го коментираме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха,е не ми се верува.Хаос,пичке,лудило.е крив за се!
Кој стил??? Ја незнам што стил е тоа што и вири мов испод пудрата за лице.Со едни чизмички на 20слики,шкарт инфлуенсерка.тука сме за стилот да им го коментираме
Која Миа?
Миа се извинува и брише тоа што кажала!!! Пу пу не важи![]()
Кај виде??
Миа се извинува и брише тоа што кажала!!! Пу пу не важи![]()
Прво гледав пак борис сторис, после окдов до кај миа (и јас сум човек љубопитна сум) и така, се извинуваКај виде??
Прво гледав пак борис сторис, после окдов до кај миа (и јас сум човек љубопитна сум) и така, се извинува![]()
Еве ја:Чекајте малце другари,која е Миа и на кој му се извинува?
Дали си љубовницата од Миа?Не ми ја чепкајте Миа Костова, ќе ја бранам, дури и да не е во право![]()
Забрането е за руска ИП адреса)))Еве ја:
![]()
Интервју со Миа Костова: Ништо на светот не може да ме сруши колку самата јас! - Joci
МИА КОСТОВА (36) е идеален пример на женски модел кој е во постојана транзиција. Веќе 20 години плива во шоу-бизнисот и постојано влегува и излегува од една во друга прикаска и секогаш измислува нова чиста убавина на она кое го работи и живее. Може да води популарни емисии, а потоа да рекламира...joci.mk