Сто пати му реков ако има нешто да ми каже во лична порака, ќе се изненади колку брзо ќе се разбериме.@TasHee @Генерал ALOOOOOO LUGJE..... RELAX..... site sme pominale niz ova I znaeme koja kade kako sto Alooooo..... Dobro e sekoj so svoja makai sudbina, Ali barem tuka Da sme edinstveni I pomagame.... BY THE WAY IMA PRIVATNI PORAKI...... da ne reagira adminot...... Olabavete............ P. S Zabavata pocnuva koga kje go imate pasosot vo raka taka Da...... Ne lecite kompleksi ovde I Ne Ne trujte so nebitni informacii.......AH BRE..........
Не, си станува сабајле, без да му трепне око ме тагира дека сум посредувал за работа во Германија и тоа така глатко си поминува.
На 500 офтопик постови е пријавуван дека е ОФТОПИК ама изгледа @Bitcoin е поприлично зафатен за да реагира.
Кога ќе ја пуштиш колата по удолница ова се случува.
А бидејќи со Ташак не можеш да се разбереш поинаку дека е ОФТОПИК и дека некој иди на темава да прочита ИНФОРМАЦИИ, а не потови од типот ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ навиваме за барселона, АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ајде потпис ЈОТОВА ајдеееее
па тагирање на 20 други луѓе што мислат кога ќе има потпишан указ, па ред други заебанции и доскочици од типот леле дечки денес нема ништо (а викенд е, не е сетена тиквата дека за викенд не работаат) и слично.
Ем цело време е офтопик, ем тагира од сабајле и ги обвинува другите членови како пишуваат (а уствари тој шири невистини дека сме биле посредници за работа во Германија) и треба да преќутам?
Ако модераторот не најде за сходно да реагира минатиот пат кога ти го тагира, а јас претходно пријавив две-три мислења тогаш единствено е да му кажеш на Ташакот кај му е местото, потоа да оставиш на модератори да си решат што понатаму.
Не може да дозволам некоја селска будала да ме тагира и да шири невистини на форум како сум бил посредник, особено што НИКАДЕ не го спомнав ниту вчера, ниту денес... кој глупак.
Крај краева, супер.
Види ги моите постови на темата, види ги неговите.
Ако има темата поголем ќар од Ташакот нека дојде админ нека реагира, мене блокирајте ме, него оставете го и читајте 50 реплики денот од типот:
Ајдееееееееееееее, ќе не биде сегааааааааааааааа
алеееееееее барсааааааа, ајдеееее
леле денес ништо, ајде понеделник, ајдеееееееееееееее
нов член да дојде 300 страни со вакви глупости ќе начека. ИНФОРМАЦИЈА 0.
Последно уредено: