MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
За сите вие кои фантазиравте дека ќе гледате bTV и NOVA, објавено е кои канали ќе ги нудат нашиве оператори:

- БНТ 4 (односно БНТ 1 без странска продукција, сличен на РТС Сателит),
- ТВ Европа (информативен канал познат од неодамна во земјава по еден умерен новинар кој имаше серија интервјуа со македонски политичари и аналитичари),
- Bloomberg TV Bulgaria (бизнис канал) и
- Wness tv (женски канал).
Каде е ова објавено?

Си платив IpTv, цел свет го гледам сеа, ама ич не ме засега што даваат на maxtv.
Едина маана е што не можеш да се одлучиш што побргу да гледаш

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Здраво дали при префрлување на оптички интернет се доплаќа моментално сум на Магента М пакетот ама интетнетот е крш

Па и Бугарите се глупи, место да дадат поинтересни телевизии и со тоа да извршат поголем политички притисок и да го прошират Бугарскиот јазик во земјава, за повеќе млади луѓе да го разбираат, они ти понудуваат умрени телевизии. Замислете колку млади би го научиле Бугарскиот јазик доколку гледаат Премиер лига и Лига првака на Нова или бтв и место заљеџе и вратар и вељаче научат Бугарски.

Од премиер лига на бугарски ќе научеа и “крака“. Штета.

Си платив IpTv, цел свет го гледам сеа, ама ич не ме засега што даваат на maxtv.
Едина маана е што не можеш да се одлучиш што побргу да гледаш

Кој сервис го користиш ако не е тајна? :sneaky:
Зошто разгледував неколку различни, гледав и дали се леџит... засега само YeahIPTV ми е единствен избор. Има над 6000 канали, заклучно со сите МК HD канали и плус има и EPG, но се плаќа со БитКоинс :cautious:
Затоа и прашувам, да не постои алтернатива што не треба толку замарање...

Da, se placa optikata plus

Каде бе тоа се плаќа дополнително за оптика? Ако има оптика поставено до твојата зграда или куќа автоматски ти пуштаат оптика и дома. И нормално не се доплаќа. А која брзина ќе ти ја пуштат тоа е веќе нешто друго, односно зависи од договорот што го имаш. Ама ако со Магента во сите опции имаш оптика.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Neotel go ima nova tv hrvatska,vie plemizirate za bugararskk tretiklasni kanali...e narodeee

Кој сервис го користиш ако не е тајна? :sneaky:
Зошто разгледував неколку различни, гледав и дали се леџит... засега само YeahIPTV ми е единствен избор. Има над 6000 канали, заклучно со сите МК HD канали и плус има и EPG, но се плаќа со БитКоинс :cautious:
Затоа и прашувам, да не постои алтернатива што не треба толку замарање...
Ova od aliexpress 1100 den za 2 klienta 12 meseci. Potreben ti e android tv, android tvbox,mobilen ili kompjuter

Firmite primetiv gi menuvaat, no se naodjaat so baranje na "iptv m3u free test".
Slobodno pisete im poraka, kucnete edno 'HI", i avtomatski vo chatot ce vi se vrati user i pasvord i m3u lista za test od 1-2 dena.

426710cc30f28e2b27c24d8043cd28f9.jpg

6975b5b88f93a4bbd1f7b4f9c659bde5.jpg
Screenshot_4.jpg

Attachments

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    105,3 KB · Прегледи: 29
Последно уредено:
Каде бе тоа се плаќа дополнително за оптика? Ако има оптика поставено до твојата зграда или куќа автоматски ти пуштаат оптика и дома. И нормално не се доплаќа. А која брзина ќе ти ја пуштат тоа е веќе нешто друго, односно зависи од договорот што го имаш. Ама ако со Магента во сите опции имаш оптика.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Mislev sakas pogolema brzina

Некој помош да ми даде предлог како да ја зголемам брзината на интернетот момемтално е 5-6 Mbps на Магента М пакетот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom