- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.134
- Поени од реакции
- 16.811
на бугарите алфа нека им ја дадат за возврат, ќе угасат се што има бугарско во Македонија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде е ова објавено?За сите вие кои фантазиравте дека ќе гледате bTV и NOVA, објавено е кои канали ќе ги нудат нашиве оператори:
- БНТ 4 (односно БНТ 1 без странска продукција, сличен на РТС Сателит),
- ТВ Европа (информативен канал познат од неодамна во земјава по еден умерен новинар кој имаше серија интервјуа со македонски политичари и аналитичари),
- Bloomberg TV Bulgaria (бизнис канал) и
- Wness tv (женски канал).
овде: https://plusinfo.mk/buchkovski-ushte-tri-bugarski-televizii-baraat-da-se-emituvaat-vo-makedoni-a/Каде е ова објавено?
Da, se placa optikata plusЗдраво дали при префрлување на оптички интернет се доплаќа моментално сум на Магента М пакетот ама интетнетот е крш
Па и Бугарите се глупи, место да дадат поинтересни телевизии и со тоа да извршат поголем политички притисок и да го прошират Бугарскиот јазик во земјава, за повеќе млади луѓе да го разбираат, они ти понудуваат умрени телевизии. Замислете колку млади би го научиле Бугарскиот јазик доколку гледаат Премиер лига и Лига првака на Нова или бтв и место заљеџе и вратар и вељаче научат Бугарски.
Кој сервис го користиш ако не е тајна?Си платив IpTv, цел свет го гледам сеа, ама ич не ме засега што даваат на maxtv.
Едина маана е што не можеш да се одлучиш што побргу да гледаш
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Каде бе тоа се плаќа дополнително за оптика? Ако има оптика поставено до твојата зграда или куќа автоматски ти пуштаат оптика и дома. И нормално не се доплаќа. А која брзина ќе ти ја пуштат тоа е веќе нешто друго, односно зависи од договорот што го имаш. Ама ако со Магента во сите опции имаш оптика.Da, se placa optikata plus
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Ova od aliexpress 1100 den za 2 klienta 12 meseci. Potreben ti e android tv, android tvbox,mobilen ili kompjuterКој сервис го користиш ако не е тајна?
Зошто разгледував неколку различни, гледав и дали се леџит... засега само YeahIPTV ми е единствен избор. Има над 6000 канали, заклучно со сите МК HD канали и плус има и EPG, но се плаќа со БитКоинс
Затоа и прашувам, да не постои алтернатива што не треба толку замарање...
Mislev sakas pogolema brzinaКаде бе тоа се плаќа дополнително за оптика? Ако има оптика поставено до твојата зграда или куќа автоматски ти пуштаат оптика и дома. И нормално не се доплаќа. А која брзина ќе ти ја пуштат тоа е веќе нешто друго, односно зависи од договорот што го имаш. Ама ако со Магента во сите опции имаш оптика.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk