Влада на Македонија

D

Deleted member 12196

Гостин
Така е, лапајте го до 2024
А во 2024 не заборавајте да се избришите од тоа белото кога ќе одите на гласање.
Прост народ силна држава
И јас мислам дека Мицкоски треба да престане со барање предвремени избори. Јајцата ни ги отече со тоа.
Не знае што друго да прави па како папагал повторува едно исто. Бараше избори, доби избори. На крај го доби од трите подолгото.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Супер си е владата, за мерак. Што е најважно народов си ја сака, скоро и даде поддршка....грешно мислев за народот дека е за нигде, да се извинам. Народов знае што сака, знае дека обожава да биде третиран како стока. И во таа насока направи многу, во насока да го продолжи мандатот на комуњарите секако.
Седете си дома како за избори што седевте и не сакавте да ги бутнете од власт, и не заборавајте да се попишете пред да изгниете во домовите.
Why so salty?

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.771
Поени од реакции
5.751
147513920_3662164243849064_2784889232259615009_o.jpg
Кај и да е пред изборите ќе стигнат вакцините. Па ќе можат да се претстават за херои и спасители за да ја привлечат безмозочната шарена либерална маса да гласа за нив.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Абе што ви е незнам....нели е кристално јасно дека е направен дил за пописот????

Завршена работа е тоа со процентите...све друго е тролање како за датумот за вакцините

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.771
Поени од реакции
5.751
Арно си кажа пуно, будали се оние кои мислат дека ќе има двојазичност.

Член од
29 декември 2007
Мислења
582
Поени од реакции
1.363
Супер си е владата, за мерак. Што е најважно народов си ја сака, скоро и даде поддршка....грешно мислев за народот дека е за нигде, да се извинам. Народов знае што сака, знае дека обожава да биде третиран како стока. И во таа насока направи многу, во насока да го продолжи мандатот на комуњарите секако.
Седете си дома како за избори што седевте и не сакавте да ги бутнете од власт, и не заборавајте да се попишете пред да изгниете во домовите.
Замисли какви пички испаднаа ДПМНЕ во последниве пар години, кога и после сите бламажи и пенали СДСМ продoлжува да ги толчи? Ако со тоа не докажавте дека треба да исчезнете како политичка опција, не знам што уште треба.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.709
Поени од реакции
25.120
Замисли какви пички испаднаа ДПМНЕ во последниве пар години, кога и после сите бламажи и пенали СДСМ продoлжува да ги толчи? Ако со тоа не докажавте дека треба да исчезнете како политичка опција, не знам што уште треба.

Izvini kako toa gi tolci? Imaat podrska od kaleto, vrsat teror vrz vmro i sekoj niven poodrzuvac, ja monopoliziraa administracijata, otvoreno kupuvaat glasovi so vauceri i sto ti ne i PAK nemozat da dobijat poveke pratenici bez pritoa da ne napravat koalicija do skonovi, bosanci, cigosi i sekakvi marsovci. Sto e najtragicno i togas pak cekaat na dui i kaleto za da sklopat vlada koja edvaj opstojuva.

Na kraj krajeva "nasata drzava" ne e na ednata ili drugata opcija nego na makedoncite. Ako prodolzat bez pamet ili da letaat po pametot na sarenite kurtoni togas ne ja ni zasluzuvaat i eden den ke dojde krajot a togas koj kako ke se snajde...

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Овој глуп народ не заслужува таква партија како ВМРО, затоа и по малку и сакам да исчезне. Ако си толку глуп и слеп да не можеш да ги видиш методите со кои се служат и која е позадината тогаш не можам да ти помогнам да ја видиш реалноста.
Да ти кажам најискрено ме заболе веќе курот и мене, како и многу други.....така да нека си ебе матер се. :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Овој глуп народ не заслужува таква партија како ВМРО, затоа и по малку и сакам да исчезне. Ако си толку глуп и слеп да не можеш да ги видиш методите со кои се служат и која е позадината тогаш не можам да ти помогнам да ја видиш реалноста.
Да ти кажам најискрено ме заболе веќе курот и мене, како и многу други.....така да нека си ебе матер се. :)
Во право си за ова. Даскал Христијан форсираше Британски хумор во предизборјето. Да беше малку попаметен народот ќе скопчаше, ама тоа е што е. ВМРО е партија за Скандинавија или ВБ, тука не заслужуваме такви дечки.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Во право си за ова. Даскал Христијан форсираше Британски хумор во предизборјето. Да беше малку попаметен народот ќе скопчаше, ама тоа е што е. ВМРО е партија за Скандинавија или ВБ, тука не заслужуваме такви дечки.
Отиди пиши на темата како народот во северџанијава е никаков, па пак врати се овде и јади бурек за тоа каква партија била ВМРО од опозиција, и како не ја оправала државава.
Постои една поговорка кај народов....една од малкуте мудри ствари, може останато од поодамна. На секое грне има капаче, така да капачето за овој народ е она што останало од комунизмот, паразитите од н. Центар и џукелите кои мислат дека ќе профитираат ако им служат од околу.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Отиди пиши на темата како народот во северџанијава е никаков, па пак врати се овде и јади бурек за тоа каква партија била ВМРО од опозиција, и како не ја оправала државава.
Постои една поговорка кај народов....една од малкуте мудри ствари, може останато од поодамна. На секое грне има капаче, така да капачето за овој народ е она што останало од комунизмот, паразитите од н. Центар и џукелите кои мислат дека ќе профитираат ако им служат од околу.
Погрешна ти е теоријата, Македонци(освен членството и тие што се местат за работа/тендер) слабо гласаат за СДС. Проблемот е што Македонците не гласаат ниту за ВМРО, а за тоа не ви е крив Заев, туку Даскалот и тие околу него.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Погрешна ти е теоријата, Македонци(освен членството и тие што се местат за работа/тендер) слабо гласаат за СДС. Проблемот е што Македонците не гласаат ниту за ВМРО, а за тоа не ви е крив Заев, туку Даскалот и тие околу него.
На мене не барам никој да ми е или не крив....ја не молам никој. Иначе ако употребиме математички јазик, а тој е уствари правиот. Не гласање за ВМРО или СДС значи гласање за СДС, така да ти ако си седел дома на избори уствари си гласал за СДС. Сурова е математиката во однос на исходот, нема тука емоции.

Kajgana Shop

На врв Bottom