Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Без Дика Мем,Јанц и Нгуесан 3.5 за Доленец поклон,и без Ненадич,Лауге и Тонесен изи граница за Вуко.
Фала Евротип.
:zloo:
Немав време да тркнам да ги уплатам одличен избор баш проверив причина и состави и видов дека се логични типови

Абе бегај жити се Бетис и Челзи ги имав фиксој и примат гол 95 ајде жити се, Гранада вчерс исто 2:0 водат до 90 2:2 малер

Ако некој сака да се коцка, ми се свиѓа квотата во спортлајф за Скоти Милер во Супербол дека ќе има 2+ прифаќања на топката.

Некако ми звучи..лесно, а 2.4 квота е (ако не е падната во меѓувреме)

Не гледам зошто не би имал две фаќања во цел меч, знаејќи дека е во супер форма и два меча по ред сам со спектакуларни фаќања носи успеси на екипата.

Во финале вообичаено најдобрите играчи ќе бидат чувани, па тоа ќе му даде на Скоти Милер многу простор како четврти вајд-рисивер да биде опција за КБ-то

Tочно, фер е границата, бидејќи во трите плејоф средби до сега има 1,1 и 2 прифаќања..
Ама битен е и контекстот.

Во првиот плејоф меч беше само обичен млад рисивер што е четврта опција.
Во вториот плејоф меч фати одлична топка кога никој не очекуваше и со тоа малтене го реши мечот.
После ова фаќање, може да се види дека има и повеќе доверба во следниот меч каде што фати 2 топки од која една беше тачдаун во последна секунда на прво полувреме што исто така на крај ќе испадне дека ќе го реши мечот.

Така да, после две средби каде што фаќа луди топки, верувам дека почесто ќе биде опција во Супербоулот, каде што и очекувам играчите што се пред него во ростерот да бидат подобро покриени.

Што знам, еден од најдобрите играчи е во последно време, во нагорна линија е...ваљда ќе фати две топки (значи муабетот е...да фати две топки. Може да фати и да истрча назад и да ги изгуби јардите...пак ќе се смета како фатена топка)

Исто како бонус статистика, еве колку пати бил таргетиран:

Прв плејоф меч: еднаш
Втор плејоф меч: два пати
Трет плејоф меч: три пати

Доказ дека неговата улога во тимот се зголемува, што значи може да очекуваме 2-3 пати да биде таргетиран и во Супербоулот сигурно.

A општо, оваа регуларна (плејоф not included) сезона на 14 средби беше таргетиран 53 пати (во просек 3.7 пати по меч) и има фатено 33 топки (во просек 2.3 по натпревар)

Значи просекот му е 2 прифатени топки...
Пологично би било границата да е 2.5 со 1.5 квота за минус, наместо вака..

Барем вреди да се проба...

Автомобилист 1и5+ 2.20
KVNb5q.gif

Ако некој сака да се коцка, ми се свиѓа квотата во спортлајф за Скоти Милер во Супербол дека ќе има 2+ прифаќања на топката.

Некако ми звучи..лесно, а 2.4 квота е (ако не е падната во меѓувреме)

Не гледам зошто не би имал две фаќања во цел меч, знаејќи дека е во супер форма и два меча по ред сам со спектакуларни фаќања носи успеси на екипата.

Во финале вообичаено најдобрите играчи ќе бидат чувани, па тоа ќе му даде на Скоти Милер многу простор како четврти вајд-рисивер да биде опција за КБ-то

Tочно, фер е границата, бидејќи во трите плејоф средби до сега има 1,1 и 2 прифаќања..
Ама битен е и контекстот.

Во првиот плејоф меч беше само обичен млад рисивер што е четврта опција.
Во вториот плејоф меч фати одлична топка кога никој не очекуваше и со тоа малтене го реши мечот.
После ова фаќање, може да се види дека има и повеќе доверба во следниот меч каде што фати 2 топки од која една беше тачдаун во последна секунда на прво полувреме што исто така на крај ќе испадне дека ќе го реши мечот.

Така да, после две средби каде што фаќа луди топки, верувам дека почесто ќе биде опција во Супербоулот, каде што и очекувам играчите што се пред него во ростерот да бидат подобро покриени.

Што знам, еден од најдобрите играчи е во последно време, во нагорна линија е...ваљда ќе фати две топки (значи муабетот е...да фати две топки. Може да фати и да истрча назад и да ги изгуби јардите...пак ќе се смета како фатена топка)

Исто како бонус статистика, еве колку пати бил таргетиран:

Прв плејоф меч: еднаш
Втор плејоф меч: два пати
Трет плејоф меч: три пати

Доказ дека неговата улога во тимот се зголемува, што значи може да очекуваме 2-3 пати да биде таргетиран и во Супербоулот сигурно.

A општо, оваа регуларна (плејоф not included) сезона на 14 средби беше таргетиран 53 пати (во просек 3.7 пати по меч) и има фатено 33 топки (во просек 2.3 по натпревар)

Значи просекот му е 2 прифатени топки...
Пологично би било границата да е 2.5 со 1.5 квота за минус, наместо вака..

Барем вреди да се проба...
:eek: ko ce gi citam tvoive postovi ko kniga da citam skrati malku :)

Ја товарат Чеховски Медведи - Металург плусче.
Истотака, има сомнителни уплати за +0,75 (ако изгуби со еден, пола бет назад) на гостинот на оваа текма.

Последно уредено:
Ebate sportot ako Real Madrid gubi doma od Baskonija so ogromna razlika...od sega igram samo + i - golovi...ova vekje stanuva bezobrazno vo site sportovi...
Автоматски споено мислење:

Истотака, има сомнителни уплати за +0,75 (ако изгуби со еден, пола бет назад) на гостинот на оваа текма.
Metalurg e otiden vo Moskva so samo 11 igraci, verovatno ke ima mnogu golovi i golem hendikep na Cehovski medvedi ili mislis deka ke mestat nesto

Јувентус 1
Фрајбург дава гол
Севиља 1
Леванте и таа можи 1 да се проба.
Јунајтед Евертон 3+
За денес нешто вака.

На друг тикет Астон Вила, Јунајтед, Севиља, Аталанта, Мехенгладбах и Јувентус тим 1 2+

Ebate sportot ako Real Madrid gubi doma od Baskonija so ogromna razlika...od sega igram samo + i - golovi...ova vekje stanuva bezobrazno vo site sportovi...
Автоматски споено мислење:

Metalurg e otiden vo Moskva so samo 11 igraci, verovatno ke ima mnogu golovi i golem hendikep na Cehovski medvedi ili mislis deka ke mestat nesto

Не се бафтам со теории на заговор. Само кажувам дека имаме доста уплати на плусот што е малку невообичаено знаејќи дека ракометот не е многу популарен за кладење. Не е дека немаме воопшто уплати, ама дали 2-3% од приходот е на ракомет.

На 55,5 и лудиот би уплатил зашо имат потенцијал за 65-70 гола

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom