Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
Ove slike koje si postavio od avion se vidi da su Montirane.Svi znamo kako izgleda slika u onom okviru u Stb.
Najgora montaza koju sam video .Evo na koje slike mislim
Najbolje se vidi da je montaza ova slika
A malo bolje si montirao ove dve slike
pokazuješ svoje neznanje.. i ti si isto malo amater.. da nešto znaš trebao bi znati da u stb ima opcija skaliranja i da ta slika ovisi o tome.. ali oćito neznaš.. ali nije mene briga sta ti misliš

Член од
27 февруари 2017
Мислења
650
Поени од реакции
1.084
Mislim da sam jedini koji je skontao ko je ustvari hopcup- crow...i koji nick jos koristi

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
Ove slike koje si postavio od avion se vidi da su Montirane.Svi znamo kako izgleda slika u onom okviru u Stb.
Najgora montaza koju sam video .Evo na koje slike mislim
Najbolje se vidi da je montaza ova slika
Screenshot_20210205-195645.jpg
Screenshot_20210205-195645.jpg
A malo bolje si montirao ove dve slike
undefined
I tim je poceo da se bavi, vidi cega se lik dosjetio ejjjj, tri dana ga nije bilo u javnost, potrbusio se i jesi vidio sta je smislio :)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
Nemam ti ja potrebe bilo kome dokazivati bilo sto, ako gledas, dapace, samo gledaj.
Ja sam samo htio ukazati na cinjenicu da taj smrdo sa juzne hemisvere nije vlasnik istog i da to nije originalni server, al' ko ga je..., bitno da se gleda.
Inace smo poceli previse talasati po pitanju toga. Ja vrijedim uz jos neke likove za nekakvog neokrunjenog kralja po pitanju art (potpuno nezasluzeno usput), ali ako smatrate da pricam gluposti....
eno ti slike iz vlc na predhodnoj strani, pa reci dali je to original.. haha..
Автоматски споено мислење:

Nemam ti ja potrebe bilo kome dokazivati bilo sto, ako gledas, dapace, samo gledaj.
Ja sam samo htio ukazati na cinjenicu da taj smrdo sa juzne hemisvere nije vlasnik istog i da to nije originalni server, al' ko ga je..., bitno da se gleda.
Inace smo poceli previse talasati po pitanju toga. Ja vrijedim uz jos neke likove za nekakvog neokrunjenog kralja po pitanju art (potpuno nezasluzeno usput), ali ako smatrate da pricam gluposti....
misliš na novi zeland haha, nije da

Член од
27 февруари 2017
Мислења
650
Поени од реакции
1.084
I usput,koliko sam mogao skontati,hopcupovi neprijatelji su mu najveci prijatelji ali kad se pojavi sa drugim nickom

Член од
27 февруари 2017
Мислења
446
Поени од реакции
884
I tim je poceo da se bavi, vidi cega se lik dosjetio ejjjj, tri dana ga nije bilo u javnost, potrbusio se i jesi vidio sta je smislio :)
"Ništa nas ne smije iznenaditi":):)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
To ti kopija ko i onaj sta tvviet prodaje a zajebo 1 kanal zamjenio mjesta.
i ti nemaš blage veze... nemaš pojma... nije me briga ja znam sta gledam.. plaćeš jer nemaš..
ono je sve original a ti kako hoćeš...

"Ništa nas ne smije iznenaditi":):)
ćekaj malo, zar poslije svega sto sam ti poslao ti lajkas da sam ono napravio photoshop hahaha

To ti kopija ko i onaj sta tvviet prodaje a zajebo 1 kanal zamjenio mjesta.
mislio sam da jedan panelrazarać ipak može gledati art

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
i ti nemaš blage veze... nemaš pojma... nije me briga ja znam sta gledam.. plaćeš jer nemaš..
ono je sve original a ti kako hoćeš...

ćekaj malo, zar poslije svega sto sam ti poslao ti lajkas da sam ono napravio photoshop hahaha

mislio sam da jedan panelrazarać ipak može gledati art
Ne moze dosla kriza nema se:(:(,udijeli jedan.:cuc:

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
Ako si mu poslao nesto ne znaci da nema pravo da iskaze svoje misljenje, sta ces skonto covjek da si se potrbusio i smisljas prevare :)
ma ok sto se nevolimo ovdje na forumu, ali reci iskreno zar stvarno misliš da je ono izmišljno.. zar stvarno toliko misliš da si iznad ostalih da ono nemože biti art.. zar stvarno to misliš???

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
ma ok sto se nevolimo ovdje na forumu, ali reci iskreno zar stvarno misliš da je ono izmišljno.. zar stvarno toliko misliš da si iznad ostalih da ono nemože biti art.. zar stvarno to misliš???
Ne mislim ja nista niti sam ti ja napisao da je to photoshop niti ja znam da provalim dali je to prava slika ili ne. Nego sam ja samo komentirao post od kolege
micko88

Kajgana Shop

На врв Bottom