staaaaaaaPozdrav za @moma287 skromno čikicu koji sve zna o IPTV_u ali mudro šuti, a pogotovo dreamovima...
Koliko sam procitao, nema jer je vezan za email adresuIMA LI TAJ GDJE ZA SKINUTI FREE???
Jeste gledas art al kazi od koga si dobio od najaceg hakera na svim forumimaMa pićajte stA hoćete.. Ja znan sta gledam a to je art... Pitanje za kljuki
Ako sada stavim u vlc da se vidi naziv, hoćeš li i onda reći da nije art?
ja sam uvek za sto jednostavnije stvari, neki ljudi mnogo komplikuju, bez potrebePo meni je StbEmu samo za liste koje bas moraju u njega, a sad neke liste koje mogu u IPTV Extrem, TiviMate i slicno, StbEmu zaobidjem!
Nisam CS strucnjak, ali među ostalim uređajima sam imao i to kino. Orginal OS je Spark, može se staviti i Enigma 2. Može služiti za CS, pošto je sh4 proc, nema cccam, oscam radi solidno, ako imaš dobru liniju moglo bi raditi OK. Da li vrijedi 30 Eura? Pa tako - tako, tu je negdje.Aj da pitam CS strucnjake, da li vrijedi platiti 30 eura Amiko Alien SHD 8900 i da li moze sluziti za CS, da vidim kako radi, imam i druga koji bi mi dao linije!?
Ove slike koje si postavio od avion se vidi da su Montirane.Svi znamo kako izgleda slika u onom okviru u Stb.Ma pićajte stA hoćete.. Ja znan sta gledam a to je art... Pitanje za kljuki
Nemam ti ja potrebe bilo kome dokazivati bilo sto, ako gledas, dapace, samo gledaj.Ma pićajte stA hoćete.. Ja znan sta gledam a to je art... Pitanje za kljuki
ima li ga negde za 10eAj da pitam CS strucnjake, da li vrijedi platiti 30 eura Amiko Alien SHD 8900 i da li moze sluziti za CS, da vidim kako radi, imam i druga koji bi mi dao linije!?