Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.799
Поени од реакции
2.353
Сите се на Телеграм и мислам на дел тоа им е единствена социјална мрежа. Ради нив пристапив на Телеграм.

Не знам, не си прв кој алудира на тоа дека членови од форумов членувале и во Јавна соба! Имаш изгледа некое инфо. ;)
Немам инфо. Едноставно ѕирни по другиве форуми и ќе видиш и самиот ќе се увериш во тоа. Некои и отворено се фалат дека успеале да влезат и групата. Од што паметниот се срами, со тоа будалата се фали. Што мислиш од кај им се скриншотовите од групата?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.652
Поени од реакции
8.255
Не зезај сериозно за гејминг била? Па од толку групи на фејс за гејминг тие на Телеграм отишле. Викаш останале да плакнат очи.

Јок. Јас немам ни социјални мрежи од типот на Фејс, Пентаграм и остало, а не па да правам профил на Телеграм. :D
А што е проблемот со Телеграм? Ете јас имам профил таму, додуша следам еден колега кој емигрирал во Канада, па споделува искуства од таму!
Не е проблемот во Телеграм, тоа можеле и на Вибер и на Ватцап да го направат! Што пиша Ставро, во главите е проблемот, не во мрежите!

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.799
Поени од реакции
2.353
А што е проблемот со Телеграм? Ете јас имам профил таму, додуша следам еден колега кој емигрирал во Канада, па споделува искуства од таму!
Не е проблемот во Телеграм, тоа можеле и на Вибер и на Ватцап да го направат! Што пиша Ставро, во главите е проблемот, не во мрежите!
Не е проблем ништо. Само си кажав дека немам никакви профили по социјални мрежи од таков тип како што споменав погоре. Јас немам проблем со тоа, ако некој користи социјални мрежи и платформи. Едноставно не сум јас таков човек кој користи. Ниту пак ме интересираат.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Немам инфо. Едноставно ѕирни по другиве форуми и ќе видиш и самиот ќе се увериш во тоа. Некои и отворено се фалат дека успеале да влезат и групата. Од што паметниот се срами, со тоа будалата се фали. Што мислиш од кај им се скриншотовите од групата?
Го следам наративот на Фемина, стихијата стивна по протестот, ама имаше многу слики кои се вратат и на фб! Не мора да значи дека ги направил одреден член од одреден форум. Но има сомнителни фаци на форумов, не викам не.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.204
Поени од реакции
42.950
Првичната намена на групата била за гејминг, така ми кажаа, и тогаш се приклучиле.

Да не си ја имаш мувата на капата?
се собрале луѓето спонтано да дискутираат за егзистенцијализмот

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.799
Поени од реакции
2.353
Го следам наративот на Фемина, стихијата стивна по протестот, ама имаше многу слики кои се вратат и на фб! Не мора да значи дека ги направил одреден член од одреден форум. Но има сомнителни фаци на форумов, не викам не.

Па тоа и го велам. Поголем дел од луѓето кои се дел од вакви групи имаат премногу слободно време. Што мислиш зошто толку џандари, имало во групата? Па како поинаку ќе им помине работното време на терен. Мала држава сме и многу работи се дознаваат за кратко време.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.965
Поени од реакции
8.185
Првичната намена на групата била за гејминг, така ми кажаа, и тогаш се приклучиле.

Пред година дена згасна една Јавна Соба со слична намена. Сега пријателите твои прават/влегуваат во Јавна Соба за гејминг? Сериозно?

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Пред година дена згасна една Јавна Соба со слична намена. Сега пријателите твои прават/влегуваат во Јавна Соба за гејминг? Сериозно?
Не, од првата има истрага. За новава не знам. Долго им се смрзнати профилите. Последни разговори во октомври сме имале.

Последно уредено:
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.965
Поени од реакции
8.185
Не, од првата има истрага. За новава не знам. Долго им се смрзнати профилите. Последни разговори во октомври сме имале.
За првата нели тој постар што бил и си призна.. Ама сега се фалеа мислам како успеале да ја затворат и втората, па дури и да уапсат двајца или четворица.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.795

Kazuj mi sho gejmaat 40 i 50 godishnjaci.
Za fliperi da ne si praea muabet :vozbud:

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
За првата нели тој постар што бил и си призна.. Ама сега се фалеа мислам како успеале да ја затворат и втората, па дури и да уапсат двајца или четворица.
Не знам што признал, знам дека телефонот го оставил на вештачење, од таму е истрагата. Ова е за првата група затоа што на два наврати им беа смрзнати профилите, уште лани ми кажаа дека немаат пристап до тие профили.

Инаку јас играм Доминации веќе 5-6 години. Половина играчи се над 40 години од мојот тим! Ние сме на Дискорд и таму комуницираме. Затоа тој аргумент паѓа во вода. Ама чим си тече истрага, самата истрага нека си покаже кој споделувал, што споделувал и од каде ги црпел тие материјали. Апсолутно ништо од тоа не ме интересира. Мое беше да споделам дека органите нешто работат. Се надевам дека многу наскоро ќе видиме некаков позитивен ефект од нивното работење. :)

Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
molim te prenesi im deka i mvr ne im veruva na glupive alibi.
Мвр не работи на основ верба. Извршува наредби ништо повеќе. Се знае кој ги влече конците и дали нивна грешка и неспособност ќе излезе на виделина.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Постои еден едноставен начин да се заштитите од тоа вашите фотографии да бидат злоупотребени. Не правете такви фотографии, а ако веќе направите не ги испраќајте никому. Толку е просто. Демек ќе ви страда сексуалниот живот ако не испратите такви фотографии? Да се чуди човек како луѓето воопшто имале секс пред мобилните телефони, и како врстата преживеала.

Исто и за фотографиите по бикини од плажа. Ајде чисто да размислиме, која е потребата од ставање такви фотографии на социјалните мрежи? Сакате луѓето да размислуваат за вас како за парче месо, како материјал за мастурбација? Ако не сакате, не ставајте такви фотографии, ако да, не знам за што се буните.

Јасно беше и пред интернетот дека 95% од луѓето се стока за приплод, на која единствена опсесија и амбиција им е да најдат дупка или нешто за ставање во дупката, ама сепак е фасцинантно кога сето тоа излезе на виделина.
Ili tie sto se slikale da platat 6 shakali.
Da ideme cekor plus i da ukineme internet.
Plocite na Hamurabi uste stojat u muzej, da se vratime na osnovite, da si izbriseme gz so site tie konvencii i povtorno da si gi kupuvame zenite u zamena so dve losi kozi, da gi oblakame kako da se vo KKK ustvari ne go dovrsuvam postot

Idi masturbiraj, ne si mi neso ok

Kajgana Shop

На врв Bottom