Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Jas uste ne sum se osudil da ti pustam dick pick.
A tolku mnogu fetisi stikliras kaj mene so storinjata... :love:
Ne znam @Agda Beata kako e uste u brak so maz. Toa e podednakvo isto koga ednata od T.a.t.u zatrudne. Hipokrizija!

Inace imam predlog da se zabrani ova smajli - :свиркам:
Zamisli pises ti nesto i jas oftopik: ej lusi :свиркам:

Mnogu insuinira, cyber cat calling, objektivizira zeni. Ima i drugi vakvi, ke gi razgledam u slobodno vreme i ke pisam.
Сега вака јавно вадиш прљав веш, ќе ме скрши Агда..
И прати ти дик пикс, ќе бидат разгледани со посебно внимание :backa:

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Топло беше времето денес, сончево, на кафе заминаја, се одложи протестот за другата недела
Во интермецо сликаа ли коктело за на инстаграм стори? Ја мислам дека на протесто треба да се соблечат голи во знак за подршка за сите голи слики во јавна соба.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
765
Поени од реакции
1.937
Смајливо треба да се тргне, шовинистичко е !! :цицки:
Ne. Najstrogo protestiram na ova baranjw, virtuelno se razbira e protestot. Jas sum za reciprocitet ili ednakvost, sakam da se stavi male verzija od ovoj emotikon... So dobar six pack , i tuka ke zavrsi.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Од надлежните органи?
Агда и Луси се по мене лидери во просветителството денес и фронтгрлс на движење кое иницира промени на парадигмата и со тоа подигање на свеста... преку пример.

Односно и праќаш на Луси дикпик, она комплиментира и воедно прашува дали може да ја сподели со Агда., фино и културно ти се согласуваш. Во ниеден момент не ја исмеваат должината и материјалот не завршува во јавност.

Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
Агда и Луси се по мене лидери во просветителството денес и фронтгрлс на движење кое иницира промени на парадигмата и со тоа подигање на свеста... преку пример.

Односно и праќаш на Луси дикпик, она комплиментира и воедно прашува дали може да ја сподели со Агда., фино и културно ти се согласуваш. Во ниеден момент не ја исмеваат должината и материјалот не завршува во јавност.
Убаво би било пред време да ги знам параметрите, да не се убрукам случајно да си го самоубијам егото.
Автоматски споено мислење:

А што правиме ако Луси излезе кратенка од Луцифер, 60ти левел хилер на WOW? :)

Последно уредено:
Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Убаво би било пред време да ги знам параметрите, да не се убрукам случајно да си го самоубијам егото.
Она што знам е дека за дикпик од микропенис ќе добиеш утешни зборови, се што е поголемо претпоставувам е за нивно задоволство?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Автоматски споено мислење:

А што правиме ако Луси излезе кратенка од Луцифер, 60ти левел хилер на WOW? :)
Оти ме издаваш ле? :oops:

Член од
2 ноември 2020
Мислења
454
Поени од реакции
633
Она што знам е дека за дикпик од микропенис ќе добиеш утешни зборови, се што е поголемо претпоставувам е за нивно задоволство?
Пепељара е пепељара небитно дали цигарата е 100с, слим, или просечна :pos:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399

На слика никад не може да проценат жениве....мене увек ме фалат како ми е многу голем на пример, а уствари не верувам дека е тачно.

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.315
Поени од реакции
13.233
На слика никад не може да проценат жениве....мене увек ме фалат како ми е многу голем на пример, а уствари не верувам дека е тачно.
Телема шо вика на прашањево?

Kajgana Shop

На врв Bottom