- Член од
- 22 август 2013
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 0
Океј е, само да нема вируси.торент лик ти е асолен? ти пасува?од замунда?
Океј е, само да нема вируси.торент лик ти е асолен? ти пасува?од замунда?
па затоа ти напоменав ,од замунда...проверен е,,мислам не треба активација,регистрација.активиран е...имаш регистрација на замунда,,или да порбувам фаил да ти пратам во поракаОкеј е, само да нема вируси.
Да да имам регистрација.па затоа ти напоменав ,од замунда...проверен е,,мислам не треба активација,регистрација.активиран е...имаш регистрација на замунда,,или да порбувам фаил да ти пратам во порака
ете во порака..ти уплоадирав фаилот за сметнувањеДа да имам регистрација.
Radi sa mac..Radi u m3u ali mac nece, imam par aktivnih ali ni jedan ne radi, probao sam 3 4 playera gdje moze mac!
дали таа страна е во Нов Зеланд? ..)evo na pomenutoj stranici nadjoh i ova dva dobra slovacka kanala
nije na zelandu.. mislim da je hostovana u kini.... ovaj tvoj zemo rece da ce je ugasiti, pa vidi sa njim, pre nego je ugasi da ti je da....дали таа страна е во Нов Зеланд? ..)
kakva nato... to je area 51......Radio je danas Diogen , ja sam ga bas isprobavao u m3u formatu.
Автоматски споено мислење:
To je neka nato baza
Da, evo pogledao, radi i u stbRadi sa mac..
Pozdrav
а без слика се признава?Da, evo pogledao, radi i u stb
Gdje radi, koji player?, u SFVIP player nece, jel radi svaki kod tebe ili vecina nece a poneki radi jer danas sam probao oko 20ak i nece ni jedan u SFVIP playeru, IPTV Extreme...Radi sa mac..
Pozdrav
Radi u Sf plejeruGdje radi, koji player?, u SFVIP player nece, jel radi svaki kod tebe ili vecina nece a poneki radi jer danas sam probao oko 20ak i nece ni jedan u SFVIP playeru, IPTV Extreme...
Ne znam sta onda moze biti, da mi je ip banovan prikazalo bi i u configu ili kada kliknem na http://nightfight.xyz:25461/cRadi u Sf plejeru
23:27h
Sve rade koje imam ..
Pozdrav