Duplex
Прво го смени името од duplex iptv во Duplexplay
сега google play store го исклучи од нивната продавница,
во моментов не може да се сметне од Google play па ни да се плати,активира.
Автоматски споено мислење:
@Sota
ја избришав твојата порака!
зошто уништуваш вакви листи?
зезају рају??
а што правиш ти???
посебно со последниве твои слики?
зезаш??? или ова СЛИКОВНИЦА ,фејсубук група или ФОРУМ! за споделување мислења ,,размена на информации...дружење
а тоа кој дели информаци,помага ,јавно на порака ,,тоа е право и негов избор,и може да го задржи!тоа право,,,а може и информациите да си ги задржи ,само и само за себе!!
Jel moze neko da mi posalje na PP novi Diogen od 15.000 konekcija ahahhhaha kurcite se sada sa slicicama, ja imam ali sa jednom konekcijom....sve cete ujebati da hranite svoj ego, cast izuzetcima.
Jel moze neko da mi posalje na PP novi Diogen od 15.000 konekcija ahahhhaha kurcite se sada sa slicicama, ja imam ali sa jednom konekcijom....sve cete ujebati da hranite svoj ego, cast izuzetcima.
vidi nisam ja kriv zasto google ne vidi tu stranicu... inace objavljena je tacno pre 14 sati sa spanske ip adrese.......tako da se opusti druze i uzivaj.....
samo da dodam da u toj bazi ima za sada tacno 998 lista, pa biras koju ces......
vidi nisam ja kriv zasto google ne vidi tu stranicu... inace objavljena je tacno pre 14 sati sa spanske ip adrese.......tako da se opusti druze i uzivaj.....
samo da dodam da u toj bazi ima za sada tacno 998 lista, pa biras koju ces......
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.