Има ли процентуална застапеност на државотворниот народ у таа соба?
Или тие не се замараат да си праќаат фотки со чупињата и си креваат наталитет?
Или тие не се замараат да си праќаат фотки со чупињата и си креваат наталитет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tебе лично, може да не ти смета што ти свиркаат и тоа е во ред, но, таа постапка е некултурна и непримерна. Таман и сите жени да ја сметаат за океј, пак е селска постапка.... така да јас барем лично, ако никој не реагира на мене кога идам на пат, тогаш тоа го гледам како нешто негативно, значи нешто не е во ред со мене, а не да ми пречи што некој ќе се сврти или свирне од спротивниот пол!
Глупави се, не се зависници.Kolku treba da si coomer, koga se zatvaraat luge, koga se stega obracot, da prais nova grupa za spodeluvanje fotografii.
Kako moze da se tolku zavisnici ne mi e jasno.
Да се изразам метафорички, тие текстилни работнички би сакале да бидат "вознемирувани" со слики од машки полови органи, каква тортура и кршење доживуваат на дневно ниво...
И си во право и не си.Да не нема вакво нешто и од ваша страна?Секако не зборам за педофилија и слично, ама вакви дојави ко за девојката од Кавадарци никој не може да ме убеди дека не постојат и кај жените.
Па иначе како ќе стане инфлуенсерка?
Еве денеска одма ја викнале да гостува на точка.ком небаре она е тешка жртва ко таа актерката од Србија.
Ме изиритира тоа нејзино излагање во јавноста и од сите 7 минути колку што збори со неспремен текст и изјава, она едно добри 6 минути ја промашува поентата на нејзината слика објавена на таа платформа.
Од друга страна, лесно е да спинуваш со муабет `абе што ти е гајле тебе кој што објавува на соц.мрежи`
Не ми е гајле. Ама, која е потребата ти да објавуваш такви слики а притоа не си селебрити, не си манекенка, сликата не е од некоја еротска, полуеротска фотосесија и слично. Која е потребата ти да објавиш слика каде си по гаќи со кренати нозе и проѕирна маичка каде урлаат брадавиците? На отворен профил. Зошто го правиш тоа? Инфлуенсерство? Сакаш да бидеш позната?
Епа ќе бидеш бе сестро, на ваков начин, Северина кариера напраи така, Кардашијан исто.
Или ќе станеш селебрити со мозок ко милион успешни жени, или ќе бидеш ваква ефтина ко овие ваквите.
Као демек она е жртва пошто некој напраил скриншот од нејзина слика и ја пратил со нејзин број и дојава дека е лесна девојка и се дава после една вечера. *не ни проба да го демантира истото.
Епа што да ти кажат бе златна, еве ја девојкава книга пишува и работи на научен труд од областа на нуклеарна физика.
Нема.
Заклучи си го профилот и селектирај си го следачите, а не да прифаќаш и шуто и рогато и после абе сликава ми ја шернале.
-Само не ми коментирајте злоупотреба на приватност и слично.
Уште еднаш, честитки на инфлуенсерството.
...ај биди искрен, ете како мушко, кој денес свири кон женско? може пред 100 години, ама денес сигурно - Не!Tебе лично, може да не ти смета што ти свиркаат и тоа е во ред, но, таа постапка е некултурна и непримерна. Таман и сите жени да ја сметаат за океј, пак е селска постапка.
ја не би ја праел ни тогаш, можат жените да мислат што сакаат.
има...ај биди искрен, ете како мушко, кој денес свири кон женско? може пред 100 години, ама денес сигурно - Не!
Шерувањето на твојата јавно објавена слика е една работа. Шерувањето на твојата јавно објавена слика, пропратено со такви лаги за тебе, или такви недолични коментари, откривање на информации, е друга работа.И си во право и не си.
Точно, штом профилот ти е паблик се знае дека секакви манијаци можи да ти ги злоупотребат сликите, ама зошто побогу ако јас ставам слика на инста по костим за капење тоа мора да значи дека сум ефтина дроља и се е.ам за пари ?
Аха не, има секакви, заостанати се во 2001, не само што свиркаат и дофрлаат зборови....ај биди искрен, ете како мушко, кој денес свири кон женско? може пред 100 години, ама денес сигурно - Не!
ако имало злоупотреба на малолетни лица, до сега некој ќе беше осуден..а вообичаено е и притварање на лица за закана за објава на интимни слики од полнолетно лице ако тоа го направиле како средство за изнуда или уцена, имаше доста такви случки со правна завршница... а само објава на слика и или тел.број на друго полнолетно лице без негова дозвола е предмет на граѓанска парница... а да потсетам дека и објава на туѓи телефонски разговори по медиуми без дозвола исто е казниво по закон, ама гекретарот на ГРОМ, кој граѓански го тужеше СДСМ за објава на негов приватен разговор , а тужбата беше отфрлена од основен суд Куманово, со образложение дека разговорот е објавен како и сите други бидејќи така решил ЦК на СДСМОд тоа што читам, полицијата една година вршела истрага за претходната “Јавна соба.“
.., денес лишени од слобода биле четворица.
Ова ми изгледа како одличен начин за освета врз политички неподобни за власта личности и за да се покаже дека нешто како демек работат, а со прикривање на педофили експонирани во јавноста кои се од партиите на власт.
Битола бе.....Аха не, има секакви, заостанати се во 2001, не само што свиркаат и дофрлаат зборови.
Сум била сведок седи со девојка му, поминува згодна девојка и вратот ќе го искрши, на широк сокак седни едно кафе пиј кај 13/14 часот и ќе наидиш на секакви будали кои по цел фен пијат кафе и оговараат за секоја жена шо ќе помини, сите се курви, сите се ебат за пари според нив.
А помини девојка така дотерана, средена одма знаат тие дека таа има спонзор инаку од кај пари да се облекува така, обично на тие таквите жените им се најголеми меракливки ама тоа е друга тема на муабет.
седење у кафана и оговарање, гледање по жени,...Сум била сведок седи со девојка му, поминува згодна девојка и вратот ќе го искрши, на широк сокак седни едно кафе пиј кај 13/14 часот и ќе наидиш на секакви будали кои по цел фен пијат кафе и оговараат за секоја жена шо ќе помини, сите се курви, сите се ебат за пари според нив.
А помини девојка така дотерана, средена одма знаат тие дека таа има спонзор инаку од кај пари да се облекува така, обично на тие таквите жените им се најголеми меракливки ама тоа е друга тема на муабет.