Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е тебе те имаме за да ми кажеш што сум имал во животот и како го живеам.Што добивам од форумов? Размисли малку, јас сум тука анонимус. Мене не ме афектира тоа што членовите на форумот мислат за мене, ама воопшто.
Што да превземи?
Види, илјадници жени секојдневно се соочуваат со вакви работи. Дали станува збор за довикување и дофрлање од страна, пипкање во автобус, недоличен муабет од возачот во такси или дечкото што од нигде никаде решава да ни се додворува па го прави скроз погрешно тоа, па дури оди до степен да ако жената е малку поамбициозна е тешко курвиште кое дошло до убавата позиција преку креветот на шефот.
Очигледно спаѓаш во категоријата мажи кои не виделе од блиску жена во животот. Можеби, си гадно заебан, па лечиш фрустрации. Ако тргнам да се објаснувам со тебе ништо нема да постигнам, тоа ти е заштитен механизам, да бидеш дупло погласен од жената која треба да седи до тебе и да ти се смешка. Неспособен си за друго ништо и тоа е факт.
Како не те афектира кога си умрена по внимание,што е факт а не впечаток.Што добивам од форумов? Размисли малку, јас сум тука анонимус. Мене не ме афектира тоа што членовите на форумот мислат за мене, ама воопшто.
Сам себе се демантираш.
Ете затоа не се пријавува, затоа што живееме во дно држава во која институциите кои треба да спроведат правда се нефункционални. Што очекуваш кога членови на групата се полицајци?
И се додека не се појави ќерката на полицаецот или висок функционер во државата така ќе биде тоа. А ако се појави, оп стоп, ја прогласувам групата за умрено.
Natali magaricata?Има ли нешто од Натали шо водеше супер бинго со Џамбазов?
Па јас сум една од многу. И јас се справувам за себе, другите за себе. Зато справувањето е лично. Анон, пак не можам сериозно да те сфатам.Како лични проблеми????? Нели на сите женски тоа им се случувало???????
Ќе има сеа спрема се листа со најаки риби и по ред ќе се објавуале....Рангирањето се воде според followers...И која риба имало највеќе фоловерс била најјака риба...коа оде на пазаро највеќе и свиркале...колку повеќе followers толку повеќе на пазаро и свиркале...Има ли нешто од Натали шо водеше супер бинго со Џамбазов?
Така се тешите? Океј е. Ќе се среди. Ќе ви пушти некоја директно слика. ♥
Dali si fizicki poslab od niv i vo sekoj moment mozat da te sovladaat?Мене ме пипкале во дискотека и ми дофрлале, трезни, пијани, секакви.
Дали ги пријавив мвр? - не
Дали им се насмевнав и си продолжив со животот? - да
Дали кукам на форум дека сум полово обесправен? - не
Перцепција пријателе.....ако ја отвориме пандорината кутија, цел свет и животот како таков ќе изгуби смисла
Немој сега да ми кажеш Jason Momoa ако те пипне ќе плачеш.Така се тешите? Океј е. Ќе се среди. Ќе ви пушти некоја директно слика. ♥
У право е за ова....признај сега.Така се тешите? Океј е. Ќе се среди. Ќе ви пушти некоја директно слика. ♥
Ако Џејсон Момоа напрај во било кој момент да се осеќам загорзено - да. Многу ќе плачам.Немој сега да ми кажеш Jason Momoa ако те пипне ќе плачеш.
![]()
Не се брукај ... сериозно.У право е за ова....признај сега.
Можно е, од сите тие психички трауми... ако, не се лутам. Јас сум сепак среќен што ти најде сила и храброст во себе да проговориш за ова.Анон, пак не можам сериозно да те сфатам.
Ако Џејсон Момоа свирка океј е, душичка, му се свиѓам. Ако свирне некој рандом бацкоти, види го сељак, ќе доживува трауми и слично.Ако Џејсон Момоа напрај во било кој момент да се осеќам загорзено - да. Многу ќе плачам.
Автоматски споено мислење:
Не се брукај ... сериозно.