Radiradi li ova lista u tv box?
Ne vidim razlog zasto ne bi radila.radi li ova lista u tv box?
Soto sta vise pokazujes te slike svako ce slikati kao dete si brate stvarno odrasti ovde je tema postavjati strimovi i pomagati ljude,stvarno si vise smesan svaki put kada udjes na forumu samo slike stavjas gluposti.
Nemoj tako!Soto sta vise pokazujes te slike svako ce slikati kao dete si brate stvarno odrasti ovde je tema postavjati strimovi i pomagati ljude,stvarno si vise smesan svaki put kada udjes na forumu samo slike stavjas gluposti.
Автоматски споено мислење:
Stvarno evo ljudi nek kazu kada si dao ljudima jednu listu niko se nece pohvaliti sa tobom jer stavrno odrasti ,vidim na serbijan forumu te odjebali.
mnogo interesantnoJbg, covjek je zaboravio napomenuti, kad ukucas to u tu losmijevu "skalameriju" radi gdje hoces.
Poz drustvo ,dali neko imao ovu listu u m3u formatu za smart tv mi treba http://no1-iptv.eu:17355 ako imate hvala unapred
E moji prijatelji , ne zamerite mi ali da ste trazili slike portala , ministra , xc itd....zatrpali bi vas slikama, a vi brate trazite liste ?!Dobro vece da nema neka lista da se pogleda malo?Pozdrav