Абе ти си зелен си до коска плус манипулант. Ти се сметаш за експерт и легенда наспроти стручните лица кои ги прават тестовите?
Значи пошто продолжуваш да мрдаш да продолжиме......
Пошти еве ти си експерт, легенда и плус добар математичар
кажи ми:
1. Овие 52,5 степени од Злате кои ги извади на 822м3/час наспроти твоите 52,6 со 800м3/час, колку ќе бидат ако издувот и кај него е помал како кај тебе?
2. Колкав е COP-от кај Злате? (HINT над 3 е
), приближно 20% подобар наспроти твојот од 2,6-2,7.
3. Овие 58 степени, ќе бидат 58 степени ако издувот биде 800м3/час? Колку ли ќе бидат кој да знае? Ајде пошто си добар математичар ќе пресметаш
. Или виде дека нема да може да крени над 53 стени па мораше да го намалуваш издувот?
Абе јас би рекол дека спорен е твојот вид, за интелегенцијата веќе знаеме дека ја немаш.
Де види каде се пиближува розевата инспрекината линија до 4,11KW или барем до 3,9KW.
Прегледај го приврзокот 281579
Абе сега и две недели да седи и да составува приказна џабе му е. Еве и финците на кои толку многу се крстеше го му го закопаа резултатот.
Сега може само повеќе на мрцка и повеќе да заглиби.
Па мислам дека најдобро е Амберот да си се споредува со HAIER Tundra 1U50MEEFRA од околку 38.000 односно околку 12.000 поевтин. Тука некаде се по класа само со цена не.
Јас да те прашам
https://www.scanvarm.fi/wp-content/uploads/sites/9/2020/02/erp-report-amber-35-a2.pdf 4,11KW на -15, на финскиот тест само 3,6-3,7.
Дали ТИ се сметаш силен да го негираш тестот во кој до вчера се крстеше?
А немаше нешто што се викаше лажно огласување?????
И на крајот до кој заклучок дојдовме.
Amberot e обична 5,5 крстена како 3,5. По резултатите на финскиот тест не може да го исполни она што го декларира. А лепенката од Gree ја плаќаш цели 12.000. Скоро истиот ефект може да го добиеш и со HAIER Tundra 1U50MEEFRA за 12.000 помалку.