Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo, dali znae nekoj dali treba pcr test za covek so bg pasos, kolata na austriski tabli i vozacka austriska????

Здраво дечки, интервју 20.02.2019, финална од 15ти август 2020 и денес изненадување дека наводно фалат документи после толку чекање. Еве го статусот:
  • С'вет'т по гражданство не е уважил молбата При изв'ршенија финален експертен преглед се установи, че не са приложени всички документи, удостоверјавашти наличието на поне един в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на чл. 6, ал. 1, т. 1 от Наредба № 1 от 19 февруари 1999 г. за прилагане на глава пета от Закона за б'лгарското гражданство.
Како понатаму од тука?
Neli bese 1 mesec u napred ako si odbien...kako toa 15 avgust a sega go raboatat avgust :(
Nemaat vise red!

Zdravo da spodelam inf.skoro zv vo opstina Srdec prasav Dali e stignato pismoto be mi proveri kako prethodniot pat mi veli Sega stasuvaat od septemvri zv naredniot mesec a ovde citam deka oktomvri mozebi na nekoj ke e od korist inf.

Не знам од кај такво нешто, во главно исто ги објавуваат одобрени и одбиени.
Vo polozitelen status obicno da receme si 20 juni,a sega se do maj status,oni mesec dena vo napred gi imaat sredeno prepiskite i ako imas otkaz odma ti go objavuva posto samo 1 prepiska e!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom