Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo, dali znae nekoj dali treba pcr test za covek so bg pasos, kolata na austriski tabli i vozacka austriska????

Здраво дечки, интервју 20.02.2019, финална од 15ти август 2020 и денес изненадување дека наводно фалат документи после толку чекање. Еве го статусот:
  • С'вет'т по гражданство не е уважил молбата При изв'ршенија финален експертен преглед се установи, че не са приложени всички документи, удостоверјавашти наличието на поне един в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на чл. 6, ал. 1, т. 1 от Наредба № 1 от 19 февруари 1999 г. за прилагане на глава пета от Закона за б'лгарското гражданство.
Како понатаму од тука?
Neli bese 1 mesec u napred ako si odbien...kako toa 15 avgust a sega go raboatat avgust :(
Nemaat vise red!

Zdravo da spodelam inf.skoro zv vo opstina Srdec prasav Dali e stignato pismoto be mi proveri kako prethodniot pat mi veli Sega stasuvaat od septemvri zv naredniot mesec a ovde citam deka oktomvri mozebi na nekoj ke e od korist inf.

Не знам од кај такво нешто, во главно исто ги објавуваат одобрени и одбиени.
Vo polozitelen status obicno da receme si 20 juni,a sega se do maj status,oni mesec dena vo napred gi imaat sredeno prepiskite i ako imas otkaz odma ti go objavuva posto samo 1 prepiska e!

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom