- Член од
- 6 ноември 2016
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 7
A sta imam od ovih 5000 slika na zadnje 300 stranice.I šta imaš od linka kvalitetne liste.. Staviš je javno i ona za pet minuta od kvalitetne postaje neupotrebljiva..
A sta imam od ovih 5000 slika na zadnje 300 stranice.I šta imaš od linka kvalitetne liste.. Staviš je javno i ona za pet minuta od kvalitetne postaje neupotrebljiva..
Više nego od linka koji bi crkao za 10 minutaA sta imam od ovih 5000 slika na zadnje 300 stranice.
може да ги гледашA sta imam od ovih 5000 slika na zadnje 300 stranice.
Od javnih lista nemas bas nikakve koristi jer ce stati za par sati. Bolje zatrazi da ti neko posalje na privatni,ima tu par ljudi koji su uvek spremni pomoci. A i sto se tice slika manje vise se slazem mada kada ljudi znaju posao i imaju cime da se pohvale zasto da se to skrivaA sta imam od ovih 5000 slika na zadnje 300 stranice.
Clan sam ja od 2012 ali sam zaboravio log podatke.mogu ti poslati nik da mi promenis sifru.Znamo se ja i ti dobro.Nije mi jasno ako ne podrzavas zasto dozvoljavas tako nesto.може да ги гледаш
и онака имаш само 2 постови,,,а си член од 2016 година)
не подржувам толку многу сликање ,,заради ку**ење
неможам да ти сменам пасс,Clan sam ja od 2012 ali sam zaboravio log podatke.mogu ti poslati nik da mi promenis sifru.Znamo se ja i ti dobro.Nije mi jasno ako ne podrzavas zasto dozvoljavas tako nesto.
Na bitkuна што да се потсетиме?
Neне ти се чини дека малку претеруваш?со сликиве без повод?
ама сигурно не му помогна да му кажиш како работи,,,,само сликовито,со ку***ње му објасни.Na bitku
Nezato sto svasta nesta se mjenjalo kod bitke pa reko da dodam da raboti
iz prostog razloga da se nebi mucili sa pitamjima dal nekom radi bitka? znaci radi
...
Danas na SF coek se muci sa kamiondzije ..... nece u Sf Vip plejeru ... ja mu odgovorio slikovito da radi ...
Pozdrav
Nema tu kurce*e ... coek je pitao ovakoсамо сликовито,со ку***ње му објасни.
ама сите ги знаеме твоите сликарски способности!Nema tu kurce*e ... coek je pitao ovako
Da je u postavkama morao nesta da mjenja ili slicno napisao bi .. nije bilo potrebe jer radi kao sto je i do sad radio.....
Pozdrav
Vidis markane kod nas se sve adekvatnim dokazom odgovori pa i slikovito ... nisam ja jedini koji slikovito nesta dokaze.... od Administrator do obicnog clana .... nikakav serijski Broj i slicno ne treba ... ubacis stalker i mac i to je to .. ocigledno nisi upucen pa tako pises za neke serijske brojeve i slicno ... ne vrijedi da ti objasnjavam nema si vrskuама сите ги знаеме твоите сликарски способности!
кажи му треба сериски број,плус,,и готово,нека го бара
често спомнуваш,,код нас код насVidis markane kod nas se sve adekvatnim dokazom odgovori pa i slikovito ... nisam ja jedini koji slikovito nesta dokaze.... od Administrator do obicnog clana .... nikakav serijski Broj i slicno ne treba ... ubacis stalker i mac i to je to .. ocigledno nisi upucen pa tako pises za neke serijske brojeve i slicno ... ne vrijedi da ti objasnjavam nema si vrsku
Pozdtav
Nisam neki ljubitelj Serbianforuma ali ocigledno je da se od svih iptv foruma u okolini jedino tamo nesto ozbiljno radi.Sultan je postao groblje mak adresa,ovde prosao 300 strana ,cista pricaonica postalo a oni tamo ljudi bar i rade nesto ozbiljnije.Sote ima na svim forumima i on je preteca iptv neznam zasto uopste se raspravljate.често спомнуваш,,код нас код нас
зошто не си седиш таму код вас?долго време те немаше....или малку таму е досадно
за ова мислев,али не битно.....а ти читај што се прича по форумима