Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
TI I MISKOLO STVARNO IMATE PROBLEM ILI KJE SI GO RESITE ILI JAS KJE MORAM DA VE RESAM...
Автоматски споено мислење:

svrti im na broj vo opstina sredec imas broj ponataka

Ti gledaj se sebe,ne gledaj drugi ako mozes pomogni ne se raspravaj na forumov si ima admim za toa...forumov nee za karanje

Stom odat napred mozno e tie 20 Ukazi da se objaveni kako specialni ukazi,1 ukaz 2 do 3 prepiski za tie syo dale poveke kes(ukrainci rusi)..kako i porano sto bese

Do slikanje sum stasan kolku vreme ke cekam ako se slikam vo bt da.go zemam pasosot?

Imalo slucaevi i vo minatoto za toa ne me cudiii ... @miskolo brat ako na primer ne e od avgust zosto e na spisokot zaveden kako avgust ?

АВГУСТ 2020
04.08.2020 @Itsme1
04.08.2020 @Ve19966
18.08.2020 @m.g
19.08.2020 @vlado007
19.08.2020 @Ivana!rosa
31.08.2020 @Kikakikirika
31.08.2020 @Aliii29
31.08.2020 @*Slash

EKIPO AJ PROVERETE ZA SEKOJ SLUCAJ DA NE IMATE UKAZ SE E MOZNO OVA E BALKAN BALKAN
Nema nisto kaj mene isto so mene ima 3 perepiski nema ni kaj edna

Последно уредено:
здраво
јас пред 6 месеци добив отказ од вицето, само со оригинал изводи и докс од вујко без клубови и др трактанци поради насоките кои посредникот ми ги даваше, како ќе била работава ко шо треба,а не излезе така. Не е ни битно веќе, туку прашањето е дали можам да поднесам за бг државјаство со истите документи само преку амбасада или морам преку друг начин да пробувам? инаку барав стари докс и немам,а преку баба и дедо никако не бидува, бидејќи им се променети презимињата при раѓање и извод на умрени. Пробав и преку сведоци тоа да се промени и така не бидува. Е сега постои ли уште некој начин за да се поднесе за бг пас и државјанство???
поздрав
Vo vrska so razlicni preziminja vo mojot slucaj imav razlika vo imeto mislam na dedo mi bese, vo maticno pobarav i mi dadoa potvrda deka stanuva zbor za eden ist covek. Samo mislam deka vo arhivite treba da pobaraat i mozat ako sakaat da ti izdadat takva potvrda. Jas koga podnesuvav dokumenti vo Bg nemav problem (toa bese pred 3 godini) ama mislam deka i sega taa potvrda od maticno ke vazi

Изгледа во истата група пратени накај Софија сме.
Isto I now podignato na 26/11 vo Frankfurt patuvaat valjda

Update: сабајлево ги добив. Сеуште нема (подигнато држ во Битола, при крај на ноември очигледно пуштено накај Софија, ако не и во декември).

Така да, следен месец.

Ах, да, и прашуваат кога е подигнато државјанството.

"Много ги бават. Исчакаи три месеца". Значи, следен месец ваљда.
Od Kade go imas podignato vo ista grupa sme valjda now podignavme na 26/11 vo Frankfurt

20210119_081615.jpg
Slikava e od srpski forum polozitelno juli/2020 prepiska 22xxx,navodno losa potvrda

Zdravo,da ve prasam Dali znaete do kade se stignati so proizhodite preku ambasada vo Skopje imam podneseno 2020 februar mesec seuste nema nisto , sakav da pocnam da gi sreduvam dokumentite za naredna etapa moze nekoj sto poveke e zapoznaen i skoro ja pominuval taa vtora etapa da mi pise vo poraka sto i kako treba vi blagodaram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom