Sepak kolku dobro ti odi merenjevo i tabelive, tolku malku ja poznavaš termodinamikava na gasovite.
Nemam zabeleški na tvojata rabota za sekoja pofalba e, imam zabeleški na rezultatite. Pak ete baraš faktor za množenje, ne e ova statistika, po se izgleda si po struka analitičar i zatoa vaka razmisluvaš.....
Znači moite dolgi postovi ti smetale.
Ne gi pišuvav za mene tuku za site prisatni na forumov, sakav da se educira malce narodecov, da svati ete na primer deka monterite glumat vakumiranje i pravat prestava so nego i manometrite. Izgleda tebe ti bilo dosadno i ne si gi ni čital. Siguren sum deka vakvi postovi nema da se najde na nitu eden drug forum.
Eve posledniot moj edukativen post kade otkrivam kako e možno klimata da troši 1 a dava 3, ne sum siguren deka poveće od petorica go pročitale.
Posle ova i eve tvojava primedba za dolgive postovi, svativ deka postot se gleda kolku e dolg, a ne što te uči vo nego, nema poveće ni da pišuvam tuka, sfaćam deka praktično i ništo ne postignav so moeto dolgo pišuvanje i deka e nepotrebno.
A tebe ti poželuvam se poopširni tabeli i merenja i eden den da dokažeš deka japonskite klimi imaat duplo pogolem COP od kineskite.