мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.290
- Поени од реакции
- 23.920
Znaci ti bese. Uzivaj, nisto ne se izblamira .У што се избламирав? Дека сме биле 2ри во невработеност у Европа?
Znaci ti bese. Uzivaj, nisto ne se izblamira .У што се избламирав? Дека сме биле 2ри во невработеност у Европа?
Па да де. Се смеша изгледа со некој друг член. Се дешава.Znaci ti bese. Uzivaj, nisto ne se izblamira .
Ne, ne te smesav. Samo ni togas a sigurno ni sega imam namera da ispravam krivi drini so zakasnet saren kurton. Tagni go @Inglourious Basterd ,mozi toj ima vreme I nervi da vi objasnuva ocigledni raboti za koi I na originalnite sareni kurton denes im e nezgodno da se prisekjaat kolku gluposti imaa treskano I si velat sami na sebe poooo kolku sme bile glupi.Па да де. Се смеша изгледа со некој друг член. Се дешава.
Да Грујо ќе го избркал братучедот кој преговараше со Вице за негова слобода и му осигура сигурен пат до УнгаријаСве тоа виновни се шарените будали,а кога треба да се држат до Грујо кога се работи интересот на Македонија ама Грујо испадна глуп и заебан требаше да го избрка Мијалков и другите штетници како оние 8 пратеници ,сепак требаше да му се даде 63 гласови кога бараше . Но ете шарените будали станаа амеби на сдс хунта
Sent from my SM-N986U using Tapatalk
Да бе,мешаш поим за временски рамкиДа Грујо ќе го избркал братучедот кој преговараше со Вице за негова слобода и му осигура сигурен пат до Унгарија
Што трескаш глупости бе, тие да можеа жив ќе го запалеа, не па да му прават пат. А таа хиената што ја спомна си преговараше сама за себе, ако не ти е јасно провери убаво пред да паѓаш на рекла казала муабет.Да Грујо ќе го избркал братучедот кој преговараше со Вице за негова слобода и му осигура сигурен пат до Унгарија
Не треска он ти си во заблуда. Сдс и вмро се исти. Грујо и Заеф се исти.Што трескаш глупости бе, тие да можеа жив ќе го запалеа, не па да му прават пат. А таа хиената што ја спомна си преговараше сама за себе, ако не ти е јасно провери убаво пред да паѓаш на рекла казала муабет.
Така викаш?Не треска он ти си во заблуда. Сдс и вмро се исти. Грујо и Заеф се исти.
Мисли си така ако ти е подобро на душата ама реалноста е сосема друга, тој Грујо ниту еднаш не се огради од потезите на Мијалков ниту пак да го искритикува за ова што го прави во моментов. Тој патриотот Грујо ги фалеше и капацитетите на Катица Јанева кога се договорија за јавен обвинител на СЈО така да..Што трескаш глупости бе, тие да можеа жив ќе го запалеа, не па да му прават пат. А таа хиената што ја спомна си преговараше сама за себе, ако не ти е јасно провери убаво пред да паѓаш на рекла казала муабет.
Уживај во идилава тогаш.Мисли си така ако ти е подобро на душата ама реалноста е сосема друга, тој Грујо ниту еднаш не се огради од потезите на Мијалков ниту пак да го искритикува за ова што го прави во моментов. Тој патриотот Грујо ги фалеше и капацитетите на Катица Јанева кога се договорија за јавен обвинител на СЈО така да..
Тука е и Мира Дизел, госпожата која лапа по 15-20,000 евра годишно за патни трошоци, со нејзината легендарна изјава и аргумент дека зголемувањето на цената на акцизата и дизелот нема да ги погоди сиромашните, бидејќи тие немаат автомобили.Не знам шо е чудно...
После веселите математики на Рашковски и изјавата од пред некој ден на Бочварски за патариниве, ова дека ако работиш 12 саати ќе имаш шал од 300 евра е многу логичен след на настаните у државава
Па батка, ако нешто личи на патка, оди како патка и квака како патка, големи се шансите дека е патка!Така викаш?