La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И на судијава му се гледаше Ел Класико финале. :pos:

Чолка, признај ти се враќаа флешови во завршницава кога скокаше Рамос таму во шестнаесетник.:icon_mrgr:

Ми се кака
Автоматски споено мислење:

Вар гледаја а ? :icon_lol:
За малце баскијско дерби :)

За кој како :)
Ако им дадеа пенал за она, ќе се откажев од гледање фудбал :pos: самата помисла дека бараа начин како да им досудат пенал, да ги дотуркаат кажува се.

Поддршка за @ob1 иначе, пропаѓа реал, ама ќе си најмат подобри судии следната :tvg:

И на судијава му се гледаше Ел Класико финале. :pos:

Чолка, признај ти се враќаа флешови во завршницава кога скокаше Рамос таму во шестнаесетник.:icon_mrgr:
Не ја гледав жими се :) Ко видов на бет дека Вар гледаат притисоците ми се споија

Појако ќе беше баскиско дерби него ли ел класико или Барса - Билбао

Ако им дадеа пенал за она, ќе се откажев од гледање фудбал :pos: самата помисла дека бараа начин како да им досудат пенал, да ги дотуркаат кажува се.

Демек гледале за нешто што не го прикажаа при тв преносот.

А баш ми се гледаше Ел Класико... :) Суперкупот ми има вредност само ако е против Реал. Нема толкава жар против другите, а па и со Билбао игравме прошлата недела. Ама ајде, дај шта даш...

Со оглед на тоа што немаме титула година и пол, а и ова сезонава ни е веројатно единствена шанса за трофеј, јас ко на финале ЛШ гледам :D

А баш ми се гледаше Ел Класико... :) Суперкупот ми има вредност само ако е против Реал. Нема толкава жар против другите, а па и со Билбао игравме прошлата недела. Ама ајде, дај шта даш...
Грешка си дека нема жар, годинава свесни се и играчите што значи оваа титула, со Сосиедад живот оставија на терен двете екипи, исто ќе е и финалево.

Јасно ми е зошто реал го прославуваа купот пред некоја година ко лш да зеле :)

Последно уредено:
Трофеј си е трофеј, нема збор.
Ама овој е тотално непотребен трофеј, сакав да гледам Ел Класико зашто сигурен бев дека повторно ќе го освоиме трофејов.
Минатата година мило ми беше што го освоивме само поради две работи, тоа што беше против Атлетико и тоа што @cholismo и @Jack NolanProf.19 повторно гледаа како тимот им губи титула директно од страна на Реал.
А да, и ова, да не се заборави ова.

Со оглед на тоа што немаме титула година и пол, а и ова сезонава ни е веројатно единствена шанса за трофеј, јас ко на финале ЛШ гледам :D

Грешка си дека нема жар, годинава свесни се и играчите што значи оваа титула, со Сосиедад живот оставија на терен двете екипи, исто ќе е и финалево.

Јасно ми е зошто реал го прославуваа купот пред некоја година ко лш да зеле :)

Трофеј е, не викам не. Ќе гледам утре и ќе навивам. Ама мене како фан суперкупот никогаш не ми бил битен, освен кога се игра против Реал. Пошто дерби си е дерби и секогаш има адреналин. Утре најбитно е да се победи поради моралот на екипата. Да биде буст за остатокот од сезоната.

Трофеј е, не викам не. Ќе гледам утре и ќе навивам. Ама мене како фан суперкупот никогаш не ми бил битен, освен кога се игра против Реал. Пошто дерби си е дерби и секогаш има адреналин. Утре најбитно е да се победи поради моралот на екипата. Да биде буст за остатокот од сезоната.
Ќе изгубите

И мене не ми беше кога беше претсезона, ко пријателска, ама сега во сред сезона, тимовите во форма, се игра и полуфинале и финале, има тежина. А и ко шо реков, тимов е во таква ситуација, да било каква титула е значајна и голем буст сигурно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom