Olabaj malku, sekoj den zamaras veke, sekoja nedela po eden mesec dodadvas, vcera bese 6 meseci denes 5... ke si cekas ko site so cekame.. ako pocnime da pisime site sekoj den kraj nemat!So sreka na site sto dobia drzavjanstvo denes . Luge dajte nekoe iskustvo . 5 meseci nemam broj da proveruvam na direkcija glava ke mi pukne veke . Sekoj den proveruvam nema broj vikat uste . Da ne se prateni uste dokumentite dosada sum
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Друже, место тука да ги поставуваш истите 2 прашања, ѕвони му на посредникот него замарај го. За тоа си му дал пари ... да ти дава информации и да те известува што до каде е.So sreka na site sto dobia drzavjanstvo denes . Luge dajte nekoe iskustvo . 5 meseci nemam broj da proveruvam na direkcija glava ke mi pukne veke . Sekoj den proveruvam nema broj vikat uste . Da ne se prateni uste dokumentite dosada sum
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Vo pravo siДруже, место тука да ги поставуваш истите 2 прашања, ѕвони му на посредникот него замарај го. За тоа си му дал пари ... да ти дава информации и да те известува што до каде е.
Pola clenovi na forumot se posrednici i tie od tuka ucat i sirat lazni vestiDaj be ne potrebno ne pisete notifikacii da ne mi stigat, imalo nemalo ke dojdi denot ke ima nebare tuka ako pisis ke ti ubrzat ukazot more nerazbrani lugje, forumot e da se znaj do kaj sme i so dokumenti treba da ne ve lazat posrednici te eh beee
ke gledame od grupata na fb ako se pofali nekoj ili od srpskiot forum!Od ponedelnik ke ima ukaz ama posto od 12sti sto zavrsija denes do 22 nema clenovi sto cekaat nema da znaeme deka pominal![]()
Ke bide od ponedelnik trubo so ukazi sakat nekat 20 ukazi mora da gi objavatIma i Ukaz za stranci 253/2020 objaven pred 4 dena,i denes ima 255/2020 za stracni!
Автоматски споено мислење:
ke gledame od grupata na fb ako se pofali nekoj ili od srpskiot forum!
Koj juni prijatele bidejki tuka imame od 1 juni uste nema nisto sigurno e maj ne juni .ukaz dobri drugar denes od juni mesec polozitelno