До и Од модераторот на подфорум Религија

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.167
Поени од реакции
12.150
Нели се сложивме или се предомисли?
Се сложив дека не ми смета дали темата ќе е леплива или не... сега ти долета да се менува името на темата... многу бодела во очи :)
Аи што има да се сложувам или не со нештата на форумов со кој владеат други?
Како решат така... ако некому егото му биде помирно со тоа и има помирен сон заради нас Телемитите - нека биде. FIAT што би рекле :)

Не знам што ти се напнуваш во однос на барањето (не е прашање на другиот). Изгледа и ти имаш мака со Телема...
Штета. А за љубов расправаш... а љубов никаде на виделина ниту внатре ниту надвор ;)

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.167
Поени од реакции
12.150
Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Далеку сте од мудроста на Statler и Waldorf !
Кај се залетувате сами титули да си додавате па и тоа богугодни... за да се задскриете подобро...
Ех...
Значи се договоривме, да не е веќе леплива... или се предомисли??

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.167
Поени од реакции
12.150
@ПрофаундлиСтупид - откако сите ќе собереме доволно казнени поени што тука расправаме глупости (а темата не е за тоа) и ќе бидеме банирани, мислам дека ќе биде сеедно за било која тема дали е леплива, самолеплива или не знам каква :D

Ping @Bitcoin - мислам дека ти си модератор (супер-модератор) за Религија подфорумот... да не се допишуваме бесцелно тука повеќе членови бесцелно.
Ако сакаш разгледај го „прашањето“ на @Ne-misli што го постави наназад за да не ја тегнеме работата до недоглед.

Јас кажав што мислам за тоа што му смета на @Ne-misli и што тој се обидува да ја прошверцува како „прашање“... штета што му ги уништува очите темата Телема (поточно луѓето кои се препознаваат како Телемити).

Но не можеме да не постоиме и да не сме сериозни во врска со нашите искуства и учења....
Не сме ние старо-еонски мирјани: Ние сме свештеници на највисокото, највнатрешното Сонце! :)
Ping @The Magus

Последно уредено:
Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
@ПрофаундлиСтупид - откако сите ќе собереме доволно казнени поени што тука расправаме глупости (а темата не е за тоа) и ќе бидеме банирани, мислам дека ќе биде сеедно за било која тема дали е леплива, самолеплива или не знам каква :D

Јас кажав што мислам за тоа што му смета на @Ne-misli и што тој се обидува да ја прошверцува како „прашање“... штета што му ги уништува очите темата Телема (поточно луѓето кои се препознаваат како Телемити).

Но не можеме да не постоиме и да не сме сериозни во врска со нашите искуства и учења....
Не сме ние старо-еонски мирјани: Ние сме свештеници на највисокото, највнатрешното Сонце! :)
Ping @The Magus
Дали се договоривме, кратко јасно и концизно....темата да се одстрани од лепливи?
Јас : Да

Ти?

Остали?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Дали се договоривме, кратко јасно и концизно....темата да се одстрани од лепливи?

Ти?

Остали?
ДА
Демократически....ако не знаат што е тоа...нека загреат столче и нека научат!!!

Последно уредено:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516

Ти?

Остали?
Дека си трол0.01 не вреди да ти се одговара. Одете со другар ти трол0.02 и разлигајте се на вистинско место па можеби ќе ви ги исполнат желбите.

Само не плачете вака јавно, срамота е, не сте деца да му ибам бејљата

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Дефинитивно не! Лечење фрустрации на друго место!
Објасни зошто, јас моето Да веќе го елаборирав.

@Ne-misli како ти текна.... :love:
Автоматски споено мислење:

Дека си трол0.01 не вреди да ти се одговара. Одете со другар ти трол0.02 и разлигајте се на вистинско место па можеби ќе ви ги исполнат желбите.

Само не плачете вака јавно, срамота е, не сте деца да му ибам бејљата
што е тоа трол?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Објасни зошто, јас моето Да веќе го елаборирав.
Објаснето, еве посликовито - Ако ти си метар и пеесет и сакаш да бидеш висок, нема да ти помогне тоа што на некој метар и девеесет ќе му ја скинеш главата. Пак ќе бидеш метар и пеесет.

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Објаснето, еве посликовито - Ако ти си метар и пеесет и сакаш да бидеш висок, нема да ти помогне тоа што на некој метар и девеесет ќе му ја скинеш главата. Пак ќе бидеш метар и пеесет.
Објасни зошто Ипси... јасно читко да те цео свет разуме.

Kajgana Shop

На врв Bottom