- Член од
- 30 август 2017
- Мислења
- 998
- Поени од реакции
- 1.434
Бонучи-Демирал канцер стоперски тандем
Се тоа стои, само Бонучи како поискусен колега и дефанзивец баш делува спротивно. Не знам шо му се случва на чоекот ама што подалеку од прва постава тоа подобро.Двајцата заспаа иако приемот/првиот контакт на Дефрел беше совршен, тоа у никој случај не ја оправдува нивната мизерна реакција у дефанзива.
Се плаши чоекот да не носи уште некој на душа.Рабио мора да има предност пред Бента, една класа е подобар.
А дали забележавте Ремзи за голот, од цел празен гол, пуцна баш в голман, цела среќа што не ја фати..
Ќе не носеше нас да не погодеше.Се плаши чоекот да не носи уште некој на душа.
Sladoledzija Vangja, Sladoledamus...Vecer sve osven minimum 3 parcinja u mrezata na sasuolo e propast
Траоре ние го купивме фактички преку др клуб како со Рејнолдс шо планираат да напрат.- Копилето Де Лаурентис побарал одложување на суперкупот против Јуве,нормално бил одбиен му ебам фацата превртена.
- Сме земале некој копиљ млад напаѓач Скамака од Џенова,има дадено 2 гола во 8 утакмици или така нешто,покрај овој сме биле заинтересирани за Локатели и за Траоре каде Пирло бил импресиониран од овој против Јуве.
- Мората можно е стартува утре у купот против Џенова.
- Ипак против Интер(многу тажен тим) можно е да се врати само Алекс Сандро ако тестот биде негативен, Квадрадо тек би се вратил против Наполи у суперкупот.
- Се спомнува нешто за Милик у јануар мада тешко најверојатно ќе го лапаме за ѕеро у јуни јебига не сме Сунинг.