Македонски модни инстаграм профили

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
манов само што пиша дека ќе го брише профилот...
ебем ли му тоа детето на тикток да снима глупи видеа младината да ги запусте... да вртат газ по тоа тикток... кој кур фактор е овоа дете? никој и ништо... на времето знаеше се кој е инфлуенсер и што значење имаше... а сеа.... Ебати тоа педеро...како позира во тие шарени педерски крпи... Толку ни Мајкл Џексон нема позирано...

ВТОР ДЕЛ модни инстаграмџики што ги предложиле за избор

стефани
Прегледај го приврзокот 277348

јелена
Прегледај го приврзокот 277349

никица
Прегледај го приврзокот 277350

ана
Прегледај го приврзокот 277351

штрлеска
Прегледај го приврзокот 277352

наталија
Прегледај го приврзокот 277353

мартина
Прегледај го приврзокот 277354

Има девојки кои ги интересира ова, кои сакаат да експериментираат. Повеќе ми изгледа како да немаме избор огромен за модни комбинации или девојкиве не знаат каде да одат да купат :(
... Бог да чува, овие имаат ли огледало дома?

Или јас сум слеп или ќе продолжам да се прашувам зошто Лила Филиповска не е спомната на темава... :icon_mrgr:
Правда за Мели!!!

Какви алапачи сте значи :pos:

Нека се прекрсти темава во Македонски инстаграм профили за манијачење за да ојачаме со мешо по експлицитно:цицки:

Феминките ќе го јадат од Миа оти и мавале рипорти за слика со зизги и морала да ја избрише сликата.

Следни сте тука оти ја оговаравте, ќе ви ја прати сајбер милицијата и 30те адвокати со тужби :D

Феминките ќе го јадат од Миа оти и мавале рипорти за слика со зизги и морала да ја избрише сликата.

Следни сте тука оти ја оговаравте, ќе ви ја прати сајбер милицијата и 30те адвокати со тужби :D
Абе нешо неколку дена гори инстаграмов со нејзини сториња, глеам и некој лајв има ама 50 минути човече :D

Абе нешо неколку дена гори инстаграмов со нејзини сториња, глеам и некој лајв има ама 50 минути човече :D
И јас не го гледав цело, ниту ја следам, ама во кратки црти госпожата читала коментари на членки од фемина кои не и биле по кеиф, и сеа им се заканува дека ќе ги тужи.
Дури и форумот ќе му го укинела (на стори се пофали и дека е блокиран, а тој од многу трафик не се отвораше):D

Ангела пак ќе тужела пошо и го провалиле "брендот" со работи купени од Али Експрес. Дури и дефиниција за бренд излезе да му кажува :ROFLMAO:

“... Во текот на вчерашниот ден, Костова сподели со своите следбеници колку енормно се зголемени импресиите на нејзиниот профил, откако ја објавила оваа фотографија....”

Ако покажеш :цицки:, ќе имаш повеќе импресии на профилот?!?! :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom